Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«ΗΜΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ»

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

 
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, υλοποιώντας πρόταση του  μη Κερδοσκοπικού Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού «ΠΑΝΔΩΡΑ», διοργανώνει  εκδήλωση, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, με θέμα «Ημέρα Συλλόγων Αγίας Παρασκευής», η οποία θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ.
 
Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή των Συλλόγων – Φορέων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δοθεί η δυνατότητα κοινής παρουσίασης των Συλλογικών Δράσεων και μια ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες ο κάθε Σύλλογος, μέσα από τον χώρο προβολής που θα του έχει διατεθεί από το Δήμο , την ιστορία, την πορεία και τις δράσεις του.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι Σύλλογοι θα μας διασκεδάσουν με χορό, μουσική, αθλητικά, εικαστικά δρώμενα και θα μας προσφέρουν τοπικά κεράσματα! 
 
O Δήμος Αγίας Παρασκευής παρέχει στους Συλλόγους τη διοργάνωση της εκδήλωσης , την υλικοτεχνική υποδομή (τραπέζια, καρέκλες, ταμπλό  προβολής επικοινωνιακού υλικού, ηχητική-φωτιστική κάλυψη κ. λ. π)καθώς και την  ενημέρωση-κινητοποίηση  των πολιτών με Δελτία Τύπου, προσκλήσεις, αφίσες και πανό.
 
Οι Σύλλογοι – Φορείς υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία του Δήμου ,εξέφρασαν τη θετική τους ανταπόκριση και σαράντα περίπου από αυτούς έχουν  μέχρι σήμερα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη μεγάλη αυτή γιορτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου