Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ "MAMACITA", ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!

Το αυθεντικό τραγούδι είναι «Mamacita Donde esta Santa Claus» και σημαίνει «Μαμά που είναι ο Άγιος Βασίλης». Ακούστηκε για πρώτη φορά το 1958 από τον τότε 12χρονο Augi Rios Νεοϋρκέζου με Πορτορικανούς γονείς. Μπορεί το τραγούδι να είναι χαρούμενο, όμως πίσω από αυτό, όπως σας ενημερώσαμε, κρύβεται μια τραγική ιστορία. Ο πιτσιρικάς λίγους μήνες αργότερα κάηκε στο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα του.
Αυτό το θέμα παρουσίασε η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της και συγκινήθηκαν... Όλοι έλεγαν «Τι τραγικό, Τι τραγικό» και η παρουσιάστρια ξεφύσαγε, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη είπε «Πέσαμε λίγο»!

5 σχόλια:

  1. Ακου πρώτα προσεκτικά αυτά που λένε και μετά γράψε το άρθρο σου.Ο Augi Rios δεν είναι αυτός που κάηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ βλέπεις πουθενά να γράφουμε ότι ο "Augi Riow" κάηκε; Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις προσεκτικά τι γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το υποκείμενο του ρήματος ''κάηκε'' είναι ο ''πιτσιρικάς''. Νόμιζα οτι χρησιμοποιείς αυτό τον όρο για τον Augi Rios που αναφέρεις παραπάνω στο κείμενο.Κάποιος που διαβάζει το άρθρο χωρίς να δει το VIDEO είναι αδύνατο να καταλάβει οτι αναφέρεσαι στον Jason (τον πιτσιρικά της φωτογραφίας) ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το 2006. Χαιρετίσματα απο την παγωμένη δυτική Μακεδονία.

      Διαγραφή
  3. Εγώ πάντως θα βογγούσα περισσότερο από οίκτο και λύπη αν ειδικά έπαιρνα τα λεφτά που παίρνουν κάθε μήνα οι φελλοί για να κάνουν τις στεναχωρημένες χήρες και τις εκ του ασφαλούς πονεμένες συμμετέχουσες στο θρήνο για το χαμό ενός παιδιού.
    Βασικά το δράμα τελειώνει εκεί που αρχίζει η κωμωδία για μερικούς ανθρώπους που ως επαγγελματίες παρατρεχάμενες μοιρολογίστρες ,κάνουν θέμα κάτι σοβαρό σε μια light εκπομπή και μάλιστα οι ίδιοι ομολογούν ότι "έπεσαν ψυχολογικά τώρα" ,καιρός να επανέρθουμε στις γνωστές αρλούμπες που κάθε μέρα λέμε στο κόσμο και κυρίως στις κυρίες που παρακολουθούν το "τίποτα" εν μέσο μιας κατσαρόλας ή ενός ταψιού στη κουζίνα τους !
    Μιλάμε για την " κωμωδοποίηση " ενός δράματος που κανέναν δεν αγγίζει παρά μόνο για τηλεθέαση.Κατά τα άλλα ο μισθός τρέχει για να λένε μπούρδες και ανοησίες ,δεκαετίες τώρα,κάθε μέρα.......με δωράκια του τύπου "θα κερδίσεις αν είσαι γρήγορος και πάρεις πρώτος τηλέφωνάκι" .............
    Και καααααααάθεται ο μουράχαυλος τηλεθεατής και τους παρακολουθεί ακόμααααααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή