Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: "ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ"

Η είδηση είναι καρατσεκαρισμένη. Ο Πρόεδρος των Οικοδόμων Κυκλάδων κ. Αντώνης Ρούσσος ο οποίος παράλληλα είναι και από τους δαρμένους ομολογιούχους των οποίων τις καταθέσεις άρπαξαν εν μία νυκτί οι Βενιζέλος-Σαμαράς με τις υπογραφές τους στο PSI, τηλεφώνησε χθες στον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα στο κινητό του τηλέφωνο, θέτοντάς του το μέγα ζήτημα των ομολογιούχων, μετά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία νομιμοποιείται η κλοπή. Η δήλωση του κ. Στουρνάρα ήταν ξερή-κοφτή: "Μην σας παραμυθιάζουν με ελπίδες. Η υπόθεσή σας είναι τελειωμένη"
Η δήλωση Στουρνάρα η οποία αδειάζει τους Σαμαρά-Βενιζέλο και τις ψευτιές που τσαμπουνάνε στους ομολογιούχους ότι το πρόβλημά τους θα επιλυθεί δίκαια, δείχνει δύο πράγματα: 
1. αφενός ότι ο Στουρνάρας είναι ο άνθρωπος που κυβερνά και από τον οποίο εκπηγάζουν όλες οι κυβερνητικές αποφάσεις και
2. αφετέρου ότι εμφανίζεται ειλικρινής προς τους ομολογιούχους και όχι ψεύτης-πολιτικός απατεώνας όπως οι Σαμαράς-Βενιζέλος οι οποίοι και το "κούρεμα" των καταθέσεων των ομολογιούχων υπέγραψαν και συνεχίζουν να εξαπατούν με ψέματα τους καταληστευθέντες ομολογιούχους! Ο Στουρνάρας δηλαδή είναι σαν να λέει στους ομολογιούχους: "εγώ δεν υπέγραψα την κλοπή των αποταμιεύσεών σας αλλά είμαι ειλκρινής απέναντί σας λέγοντάς σας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να σας επιστραφούν τα χρήματά σας"
Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Ρούσσος είναι Συριανός,  ο δε Στουρνάρας έχει σπίτι στην Σύρο και γνωρίζονται πολύ καλά.

8 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΩΣ.ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ(ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μικροομολογιούχοι που καταστράφηκαν από το PSI είναι 15.000. Που είναι τα σχόλια των υπολοίπων 14.998.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oλοι ζούμε το δράμα μας φίλε,εδώ και δύο χρόνια τρέχουμε απο εδώ και απο να βρούμε το δικΙο μας,έχουμε χάσει ότι και οι υπόλοιποι Ελληνες μισθούς, συντάξεις, δουλειές κ.λ.π και από πανω τις αποταμιεύσεις μας δεν έχουμε να πληρώσουμε φόρους χαράτσια κ.λ.π. Μη παίζεις με τον πόνο μας.

      Διαγραφή
    2. Με τα σχόλια δεν κερδίζονται οι μάχες. Αγωγές κατά Τραπεζών και Δημοσίου, όλοι μας. Μόνο με δικαστική απόφαση η τρόικα θα αφήσει να δοθούν χρήματα.

      Διαγραφή
  4. Είμαι και εγώ ένας από τους ομολογιούχους...
    Πλήρωσα ακριβά για να καταλάβω τι σημαίνει πολιτικός.
    Μια ερώτηση προς τον καθένα: Γιατί ένας να θέλει να βρίσκεται σε πολιτική θέση, τι έχει να κερδίσει; Γόητρο ή αναγνώριση; Αν τίποτα από τα δυο, τι άλλο να υπάρχει;

    Γιατί επιζητούμε τυράννους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμος 29/3/14 1.33 βεβαίως και μόνον με τα σχόλια δεν κερδίζονται οι μάχες.Ομως πήγατε ποτε σε καμμιά συγκέντρωση Μικροομολογιούχων? Θα βλέπατε ότι οι ιδιοι μαζεύονται κάθε φορά μετρημένοι στα δάκτυλα.Συμφωνώ μαζί σας αλλά και τα σχόλια και οι συγκεντρώσεις εχουν τη σημασία τους .Σκεφθείτε λοιπόν αν στις συγκεντρώσεις μαζευόντουσαν δεν σας λεω 15.000. Μικροομολογιούχοι που μαζί με τις οικογένειές του θα μπορούσαν να φθάσουν και τις 100.000.,αλλα τουλάχιστον 5.000.Τξ πιστεύετε δεν θα ταρακουνούσε τη Κυβέρνηση ?Δυστυχώς και στη συγκέντρωση εξω από το ΣΤΕ στις 12 Μαρτίου οι Μικροομολογιούχοι ηταν λίγοι,.αλλα συνήθως στην Ελλάδα ετσι συμβαίνει οι πολλοί περιμένουν τους λίγους να αγωνισθούν για να γευθούν μετά τα οφέλη ολοι μαζί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ 100.000 ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ. ΟΤΙ ΔΗΛ. ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65. ΔΕΝ ΒΡΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ. ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?? ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

      Διαγραφή