Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΣΤΟΝ ΜΗΝΥΤΗ ΜΑΣ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες ένα πρωτοφανές μπαράζ επιθέσεων, υπαινιγμών και μειωτικων αναφορών εις βάρος στελεχών της παράταξής μας, αλλά και του επικεφαλής αυτής κ. Γιάννη Κεχρή από την παράταξη των Ενεργών Δημοτών. Γίναμε μάλιστα μάρτυρες ενός πρωτάκουστου νεολογισμού που ακούει στο όνομα προσχέδιο ψηφοδελτίου, όπως χαρακτηρίζουν οι Ενεργοί Δημότες τη λίστα των ονομάτων που ανακοίνωσαν. Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους, αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1. Σε ότι αφορά τον κ. Σ. Βουτσαρά, ο οποίος αποτελεί ένα εκ των ιδρυτικών μελών της Δημοτικής Αναγέννσης Παπάγου Χολαργού, τόσο η δημόσια ανακοίνωση του ονόματός του, ως υποψηφίου, στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου όσο και η επιστολή διάψευσής του που αφορά στην ανακοίνωσή του από τους Ενεργούς Δημότες, ως υποψήφιο του κ. Νικολάου, αποτελούν αδιάψευστες μαρτυρίες για τη στάση του.
2. Η καινοφανής έννοια προσχεδίου του υπό κατάρτιση ψηφοδελτίου δεν μπορεί να λαμβάνει χώρα εκθέτοντας υποψηφίους χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή τους.
3. Εκφράσεις όπως βαλτός ή διαπιστώσεις για δήθεν πιέσεις ή κινήσεις πανικού εκ μέρους του κ. Κεχρή, μόνον θυμηδία και αγανάκτηση προκαλούν και δεν συμβάλουν στη διαμόρφωση ήπιου πολιτικού σκηνικού

Η Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου- Χολαργού δεν θα ακολουθήσει την οδό της στείρας αντιπαράθεσης και δεν θα οξύνει περισσότερο το ήδη φορτισμένο μετά από άστοχες ενέργειες ορισμένων αντιπάλων μας κλίμα.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις σε αυτοσυγκράτηση και ειλικρινή διάλογο, προκειμένου να εγκατασταθεί κλίμα συναίνεσης και όχι πολιτικήςόξυνσης

Κρινόμαστε από τους συνδημότες μας με γνώμονα το καλό του δήμου και όχι με βάση τις επιδόσεις μας σε ανούσιες κοκορομαχίες.

Κοιτάμε μπροστά και στις 18 Μαίου


ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=WZKsd3JvDC8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia na mathoun kai autoi pou den kseroun..K.Kexris itan me ton nikolaou opws kai K.Apostolopoulos......kai twra ti akrivws kanete?ena kuklwma eiste..alla o kosmos tou xolargou pleon ksipnise..o papagos drn nomizw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή