Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪΟΥ"! ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!

Το δήλωσε σήμερα στο MEGA ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρίπουλος: το ΙΚΑ δεν έχει φράγκο και θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων του μηνός Μαϊου. 

Δεν θα μπορεί το ΙΚΑ να πληρώσει συντάξεις και κατά τα άλλα τα λαμόγια και οι οικονομικοί εγκληματίες παραμυθιάζουν τον κοσμάκη ότι πάμε καλά και βγαίνουμε στις αγορές! 
Βγαίνουν στις αγορές για να πάρουν δανεικά με 6% επιτόκιο και να μπορέσουν να πληρώσουν έτσι τις συντάξεις του Μαϊου. Αυτό γίνεται. Ό,τι έγινε πριν από 4 χρόνια που μπήκαμε στο Μνημόνιο επειδή δεν μπορούσανε να πληρώσουν τις συντάξεις, έτσι και χειρότερα γίνεται τώρα: αντί να μας βάλουν κατευθείαν σε νέο Μνημόνιο, βρίσκουν τον δανεισμό μέσω των αγορών με επιτόκιο 6% ώστε να ξεσκίσουν περισσότερο τον λαό, να ανεβάσουν κι άλλο το χρέος και να βρουν δικαιολογία να κατεβάσουν κι άλλο τις συντάξεις! Κατά τα άλλα θα μπορέσουν να πληρώσουν τις συντάξεις! 
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ! 

2 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ;
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .
    ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ "ΓΑΝΤΙ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή