Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ!!!

Μετά, κυνηγάει εμάς γιατί, λέει, "δεν ρωτήσαμε" για να διασταυρώσουμε την είδηση!!! Απολαύστε επιδόσεις αυθαιρεσίας: τούς έβαζε στο ψηφοδέλτιό του χωρίς να ρωτήσει και μετά το παρουσίασε στους δημότες ως δυνατό συνδυασμό!!! Ποιος παραπλανεί ποιον; Ρωτάμε; 
Διαβάστε την επιστολή της Βίκυς Τσιάκα και θα καταλάβετε! 

Αγαπητέ κε Βραχιολίδη,

Σε τηλεφωνική ενημέρωση-ερώτηση μαζί σου, αν είμαι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του       κ. Νικολάου, αιφνιδιάστηκα και αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν ερήμην μου να έγινε κάτι τέτοιο, δεδομένου πως τελευταία δεν είχα καμία επαφή μαζί του. Όχι πως δεν με τιμά η ευγενής χειρονομία του, αλλά αν με ρωτούσε θα του εξηγούσα πως σοβαροί λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με τα κοινά, και ούτε έχω καμία φιλοδοξία και ούτε θέλω να μπω στην αρένα με τα θηρία. Άλλωστε, το έκανα στο απώτερο παρελθόν και απογοητεύτηκα τόσο πολύ από τις μικρότητες, τα πισωμαχαιρώματα, τις κακοήθειες που θα ήταν μεγάλο σφάλμα εκ μέρους μου να επαναλάβω το ίδιο λάθος έστω και αν εκτιμώ το Δήμαρχο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του μου εξήγησε πως προέβη σ’ αυτή την κίνηση έχοντας υπόψη παλιά δήλωσή μου πως θα είμαι στο πλευρό του. Σίγουρα η δήλωσή μου  αυτή παρερμηνεύτηκε.
Πάρα ταύτα, έστω και από τη θέση του απλού κατοίκου αυτού του Δήμου, μέσω της ιστοσελίδας σου, του εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία, υγεία και κουράγιο στο δύσκολο δρόμο που επέλεξε.

Αγαπητέ Μάκη, σου εύχομαι τα καλύτερα, υγεία και καλές δουλειές.
Καλό και ευλογημένο Πάσχα σε φίλους και εχθρούς.




                                                                                Με εκτίμηση

                                                                                Βίκυ Τσιάκα                         
                                                                    


1 σχόλιο:

  1. "Σε τηλεφωνική ενημέρωση-ερώτηση μαζί σου, αν είμαι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του κ. Νικολάου, αιφνιδιάστηκα..."

    Εσύ δηλαδή Βραχιολίδη, μόλις είδες στο e-mail σου το Δελτίο Τύπου με τα 53 ονόματα της λίστας του Νικολάου, ως... δημοσιογράφος που περνιέσαι, αντί να το δημοσιεύσεις όπως τα υπόλοιπα τοπικά Μέσα, άρχισες να τους παίρνεις τηλέφωνο έναν-έναν για να... τσεκάρεις αν είναι εν γνώσει τους ή όχι στην εν λόγω λίστα; Κοίτα να δεις τελικά, που όταν θες ή μάλλον όταν σε... συμφέρει, ξέρεις να διασταυρώνεις πληροφορίες! Το ίδιο έκανες και όταν σου έστειλαν ο Αποστολόπουλος και ο Κεχρής τους 20 και 30 υποψήφιούς τους; Τι έγινε, όμως; Γιατί σταμάτησες τα τηλεφωνήματα; Τους υπόλοιπους δεν θα τους πάρεις να ακούσουν τη γλυκιά φωνούλα σου; Μόνο 2-3 και μάλιστα των 80 σταυρών ο καθένας ήταν το κατόρθωμά σου; Μα και χωρίς αυτούς τους 2-3, ο Νικολάου πάλι έχει τα περισσότερα ονόματα και από τις 9 παρατάξεις. Προσπαθήστε περισσότερο, γιατί οι μέρες σας τελειώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή