Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΕΠΑΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ!

Με τον γνωστό ποινικολόγο Νίκο Αντωνιάδη που έχει ήδη αναλάβει την υπεράσπιση των προφυλακισμένων Νίκου Μιχαλολιάκουκαι Χρήστου Παππά, Ελένης Ζαρούλια και βουλευτή Ματθαιόπουλου και αιφνιδιαστικά εκπροσωπεί από σήμερα και τον Ηλία Κασιδιάρη, αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκιση ή όχι του εκπροσώπου του κόμματος, ο οποίος προσήλθε το πρωί ενώπιον των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου και χωρίς την κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού αφού έξω από το Εφετείο υπήρχαν- δεν υπήρχαν 20 άτομα τα οποία στη συνέχεια πλήθυναν σε …50. Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ο δημοφιλής βουλευτής δεν εκπροσωπείτο από τον μέχρι εκείνη την ώρα συνήγορο του, Παύλο Σαράκη, ο οποίος ως γνωστόν τον είχε γλυτώσει από σίγουρη προφυλάκιση στα θυελλώδη γεγονότα του περασμένου Φθινοπώρου.
Το παρασκήνιο για την νομική εκπροσώπηση Κασιδιάρη είναι έντονο και πολυδαίδαλο. Μάλιστα αυτές τις ώρες γράφονται πολλά. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν και βάσει πηγών του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το Σάββατο το μεσημέρι ο αδερφός του αρχηγού της Χ.Α. γνωστός ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας(δικηγόρος πολλών γνωστών επιχειρηματιών και οικονομικών παραγόντων της χώρας), συνεννοούμενος με τον κ.Αντωνιάδη, του ανέθεσε την νομική εκπροσώπηση Κασιδιάρη με αλλαγή υπερασπιστικής πλεύσης, όπως τουλάχιστον διατείνεται το δικηγορικό γραφείο Σαράκη. Μάλιστα από το ίδιο γραφείο σχολιάζουν ότι η συναδελφική αλληλεγγύη Αντωνιάδη προς τον Παύλο Σαράκη είναι δεδομένη, όμως στην ευθεία παρέμβαση Μιχαλόλια, ο Παύλος Σαράκης δεν θα μπορούσε να παραμείνει δικηγόρος του Κασιδιάρη. Επιπρόσθετα ο ίδιος ο Παύλος Σαράκης θεωρεί ότι “είχε άλλη άποψη για την υπεράσπιση Κασιδιάρη, το είχε πει στον πελάτη του και του είπε επίσης το βράδυ της Τετάρτης ότι δεν θα είναι μαζί του”
Από διάφορες κατευθύνσεις αυτές τις ώρες προβάλλεται η άποψη ότι η πλευρά Μιχαλολιάκου-Μιχαλόλια έχει σχηματίσει την πεποίθηση ότι ο “Ηλίας Κασιδιάρης έχει βγει πολύ μπροστά, έχει υπερπροβολή που δεν χρειάζεται, πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι και απαιτείται απόλυτος έλεγχος ακόμα και των δικηγόρων αλλά και των επικοινωνιακών μηχανισμών για να παραμείνει η παράταξη ζωντανή και αλώβητη”. Σε αυτό το πλαίσιο προφανώς εντάσσεται και η αλλαγή στον δικηγόρο Κασιδιάρη με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μετά τη ανακοίνωση της απόφασης από το Εφετείο θα φανεί σε πρώτο στάδιο-τουλάχιστον ως προς τις νομικές εκφάνσεις των σοβαρών και τρεχόντων θεμάτων-ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.
Από την πλευρά Κασιδιάρη τηρείται ουδετερότητα στην αντιμετώπιση των αποφάσεων της τρόικας της Χ.Α και αναμονή.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου