Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ...ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

  • Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Την ώρα (λίγο πριν ή μετά, δεν έχει σημασία) που οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου αποφάσιζαν την προφυλάκιση του Κασιδιάρη στον Κορυδαλλό, η κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, προσφάτως εκλεγείσα ευρωβουλευτής της ΝΔ άλλαζε την φωτογραφία του προφίλ της στο facebook! Μερικοί άνθρωποι έχουν να ασχοληθούμε με σοβαρότερα προβλήματα όπως να αλλάζουν τη φωτό του προφίλ τους! Μάλιστα, η κα Βόζεμπεργκ εισ΄περαξε και τα εύσημα του τύπου "Είσαι πανέμορφη", "είμαστε μαζί σου"! 
  • Δείτε λοιπόν μερικά σχόλια από την ...επιτυχή έμπνευση της κας Βόζεμπεργκ να αλλάξει την φωτογραφία του προφίλ της. Αυτό θα πει πολιτική και πολιτικός! 
  • Labis Papachristou ΕΛΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
  • Basilis Kalogridis ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΙΟ ΣΟΥ ΤΗ ΓΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΕ
  • καπεταν Νικολας Όπως παντα εξαιρετικη καλη δυναμη ΕΛΙΖΑ είμαστε μαζι σου
  • Γιαννίκος Γιαννίκος ΕΛΙΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ

Όσο για το τι έχει πετύχει ηα κα Βόζεμπεργκ τα τελευταία χρόνια! Εξαιρετικές κωλοτούμπες! Δείτε πώς καταγράφονται από τη Wikipedia: 
Τον Μάρτιο του 2004 συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και τον Οκτώβριο του 2009, εξελέγη βουλευτής της Α΄ Περιφέρειας Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ).
Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ το 2012, γιατί καταψήφισε την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης (Δεύτερο Μνημόνιο).[1] Στις Εκλογές του 2012, δεν συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ παρά από το αίτημά της.
Στις 13 Φεβρουαρίου 2013, ορίστηκε Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, με προσωπική απόφαση του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά[2].
Στις Ευρωεκλογές του 2014 εξελέγη ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου