Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ!!!

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ!!! 

Ακόμη ένα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε στα Μάλια, όταν ένας νεαρός Βρετανός εισέβαλε στην κεντρική εκκλησία και άρχισε να χορεύει ημίγυμνος την ώρα της Θείας Λειτουργίας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς”, ο 19χρονος, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, το πρωί της περασμένης Κυριακής, ξεγυμνώθηκε, μπήκε στο ναό και άρχισε να χορεύει.
Εμβρόντητοι οι ιερείς και οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία, παρακολουθούσαν την απίστευτη αυτή ενέργεια του νεαρού Βρετανού.
Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, μιλώντας στην “Πατρίς” ανέφερε πως κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα του είπαν να μπει στην εκκλησία για να διασκεδάσει, καθώς πρόκειται για «ντίσκο».
«Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε στο κέντρο του ναού. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μέσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερέας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία», είπε ο εφημέριος του ναού.
Ο 19χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης θρησκευτικών συναθροίσεων.
flashnews.gr, pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου