Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ; ΤΟΥΣ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Το ότι ο ελληνικός λαός είναι...ευφυής αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, με τη στήριξη που παρέχουν πολλοί στη Γερμανία ή στην Ολλανδία, στο μουντιάλ που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας. Και μιλάμε για φανατική υποστήριξη! Ήδη άρχισαν να βγαίνουν και να υπερθεματίζουν υπέρ της Γερμανίας στον κυριακάτικο τελικό, λες και παίζει η Ελλάδα. Με επιχειρήματα-αηδίες του τύπου "Παίζει η Ευρώπη απέναντι στην Λατινική Αμερική και ως Ευρωπαίοι που είμαστε στηρίζουμε την Γερμανία", τάσσονται στο πλευρό της χώρας που ξαναδιαλύει την Ευρώπη! 
Όσοι δε αντιμετωπίζουν το αντεπιχείρημα: "Είναι δυνατόν να υποστηρίζεται τη Γερμανία ή την Ολλανδία, τις κατ΄εξοχήν εχθρικές απέναντι στην Ελλάδα, χώρες", οι υποστηρικτές των δύο αυτών ομάδων απαντούν με τον ίδιο ευφυή τρόπο: "Άλλο πολιτική και άλλο αθλητισμός. Μην τα συγχέουμε"
Επειδή λοιπόν στο ποδόσφαιρο παίζονται τεράστια πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια, επειδή το μουντιάλ είναι κατ'εξοχήν μπίζνα και πολιτική, όσοι εξακολουθείτε και υποστηρίζετε τη Γερμανία (ή την Ολλανδία: μόλις χθες αποκλείστηκε) σας προτρέπουμε να συνέλθετε! 
Η Γερμανία και η Ολλανδία είναι οι χώρες που κατά παράδοση είναι εχθρικές απέναντι στην Ελλάδα. Η Γερμανία και ο δορυφόρος της η Ολλανδία είναι οι δύο χώρες που οργάνωσαν το σχέδιο κατά των χωρών της νότιας Ευρώπης και είναι αυτές που έχουν εντάξει στο άρμα τους τούς πολιτικούς δωσίλογους Παπανδρέου, Σαμαρά και λοιπούς. Στη Γερμανία και την Ολλανδία είναι υποτελής η ελληνική βουλή και σε αυτές τις χώρες έχει υποδουλωθεί ο ελληνικός λαός. Η Γερμανία και η δορυφόρος της Ολλανδία διαμοιράζουν τα ιμάτια της χώρας μας και είναι οι χώρες που αρπάζουν τον δημόσιο πλούτο μας. Η Γερμανία είναι η χώρα που ευθύνεται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες αθώων Ελλήνων και η Γερμανία διά του Σόϊμπλε διαμηνύει ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η ίδια τυραννική πολιτική σε βάρος του ελληνικού λαού! 
Ακόμη λοιπόν υπάρχουν μ@@@@ες Έλληνες που υποστηρίζουν τη Γερμανία στον τελικό του μουντιάλ;  
Αν θέλετε ντε και καλά να υποστηρίξετε μια ομάδα αυτή είναι η Αργεντινή, μια χώρα στην οποία ολαός της τραβάει για πολλά χρόνια αυτά που υποφέρουμε εμείς. Η Αργεντινή είναι μια χώρα που έχει μπει στην μέγγενη των τοκογλύφων και αυτός και και μόνον ο λόγος είναι αρκετός για να την υποστηρίξουν οι Έλληνες φίλαθλοι!

2 σχόλια: