Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑI...

Δεν είναι μόνο τα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά της παραλίας …
- Οι συντάκτες δηλώνουν γοητευμένοι από τις εικόνες γύρω από τη θάλασσα…. Το Ναυάγιο της Ζακύνθου μάγεψε και τους συντάκτες της εφημερίδας «Huffington Post», που δεν δίστασαν να την χαρακτηρίσουν ως την ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, «πράγμα που την κάνει βασικά την “Ομορφότερη Παραλία του Κόσμου», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Ακόμα και οι ίδιοι παραδέχονται βέβαια πως έχουμε δει λίστες με τις «ωραιότερες παραλίες του κόσμου», ή τις «πιο ελκυστικές» ή ακόμα τις «πιο εξωτικές… ”Όμως, όλες οι αντιρρήσεις παρακάμπτονται, αν δει κανείς τις φωτογραφίες από το Ναυάγιο” αναφέρουν οι συντάκτες…
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Το άρθρο καταλήγει πως πως εφόσον το Ναυάγιο είναι η ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, εφόσον η Ελλάδα είναι από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, άρα; Το Ναυάγιο είναι η ωραιότερη παραλία της γης.
Εκτός από τα καταγάλανα, εντυπωσιακά νερά, ένα κουφάρι πλοίου, που στέκει πάνω στην ολόλευκη άμμο, κάνει την παραλία μοναδική.
Πηγή: The Huffington Post (το είδαμε στο to-gamato.gr)

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟ τονίζω... ότι ο The Huffington Post, ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ... ανήκει στη δική μας ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ... που ναι μεν την καλωπούλησε (300 εκ. δολλάρια) αλλά συνεχίζει η μορφονιά που παντρεύτηκε τον HUFFINGTON, ένα ραμολί που πέθανε φυσικά. Εις ένδειξη δε, η πολυσχιδής ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, έστησε την δημοφιλή ιστοσελίδα της... Εμείς ξέρουμε τη κυρία από κοράσιον όταν έμεινε στην οδόΡηγίλης, δίπλα στο τότε Ραδιοφωνικό μέγαρο...Πάντως έχουμε κάποιες ενστάσεις για τη ρωμιοσύνη της... Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟ τονίζω... ότι ο The Huffington Post, ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ... ανήκει στη δική μας ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ... που ναι μεν την καλοπούλησε (300 εκ. δολλάρια) αλλά συνεχίζει η μορφονιά που παντρεύτηκε τον HUFFINGTON, ένα ραμολί που πέθανε φυσικά. Εις ένδειξη δε τιμής προς τον πάμπλουτο άντρα της , η πολυσχιδής ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, έστησε την δημοφιλή ιστοσελίδα της... Εμείς ξέρουμε τη κυρία από κοράσιον όταν έμεινε στην οδό Ρηγίλης,-πλατεία- δίπλα στο τότε Ραδιοφωνικό μέγαρο...Πάντως έχουμε κάποιες ενστάσεις για τη ρωμιοσύνη της... Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή