Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ: H ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ!
Eίναι η νέα μόδα στη βιομηχανία του σεξ, που έρχεται από τη Βρετανία εν μέσω οικονομικής κρίσης για να διευκολύνει την τσέπη γυναικών νεαρής ηλικίας. Ονομάζεται «sugar babes» (ζαχαρένια μωρά) ή «sugar daddies» (ζαχαρένιοι μπαμπάδες)
Σύμφωνα με την espresso, «γλυκές» φοιτήτριες προσφέρουν τη συντροφιά τους και κάτι παραπάνω σε εύπορους κυρίους άνω των 40 ετών έπειτα από οικονομική συμφωνία που συνάπτουν μεταξύ τους. Η νέα τάση έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόσφατα έφτασε μέχρι και την Ελλάδα.
Μάλιστα, οι πρώτες εγχώριες αγγελίες είναι γεγονός και έκαναν την εμφάνισή τους στις σχετικές ιστοσελίδες. Eλληνίδες «sugar babes» από όλη την Ελλάδα αναζητούν τον δικό τους Έλληνα «sugar daddy» με αντάλλαγμα τον έρωτά τους.
«Είμαι η Κitty και αναζητώ sugar daddy για να πληρώνει το ενοίκιό μου. Είμαι διατεθειμένη να κάνω ό,τι μου ζητήσεις» αναφέρει μια 22χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα σε μία από τις δεκάδες αγγελίες που αλιεύσαμε στο Διαδίκτυο. «Θέλω να γίνεις η μικρή μου κόρη. Θα σου προσφέρω ό,τι ζητήσεις. Μηνιαίο εισόδημα 6.000 ευρώ» είχε τίτλο το προφίλ ενός 40χρονου κυρίου από το Αγρίνιο.
Η κάθε κοπέλα μπορεί να ζητήσει από τον «sugar daddy» οτιδήποτε θελήσει. Από το να της δίνει ένα συγκεκριμένο ποσό για μηνιάτικο μέχρι να της αγοράσει αυτοκίνητο ή σπίτι. Ολα είναι εφικτά, αρκεί να συμφωνήσουν και οι δύο στις λεπτομέρειες.
Η ιδέα του site ανήκει σε μια νεαρή Βρετανίδα, την Aντζελένα, η οποία ως φοιτήτρια έλυσε τα οικονομικά της προβλήματα συνάπτοντας σχέση με πλούσιους κυρίους που με τη σειρά τους αναζητούν μια… όαση στην καθημερινότητά τους. Η ίδια έκανε τέχνη την αναζήτηση χορηγού και σκέφτηκε να μοιραστεί τα φώτα της και με άλλες κοπέλες που ψάχνουν την εύκολη λύση. Η ιστοσελίδα της έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αφού οι ενδιαφερόμενες -ανάμεσά τους και Ελληνίδες- ανέρχονται σε χιλιάδες.
Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορούν να βρουν και tips από τη δημιουργό του site προκειμένου να γίνουν τα τέλεια «sugar babes» διότι, όπως αναφέρει και η ίδια η Αντζελένα, «ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».
Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Αρχικά οι ενδιαφερόμενες φτιάχνουν ένα προφίλ στο οποίο αναφέρουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και τα ενδιαφέροντά τους. «Είμαι 23 ετών με ύψος 1,73, αδύνατη, ξανθιά, με γκρι μάτια, μοντέλο και σπουδάζω. Ζητώ κάποιον να με πάει να ζήσω στην Αμερική. Θα τον φροντίζω και θα περνάμε καλά μαζί» λέει στην αγγελία μια 23χρονη που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο. Στη συνέχεια επισημαίνουν τι ψάχνουν σε έναν άντρα και αναρτούν με ένα απλό «κλικ» το προφίλ τους. Αυτόματα κατεβαίνουν δεκάδες προφίλ από «sugar daddies» τα οποία ταιριάζουν με τα ζητούμενά της. Η κοπέλα επιλέγει και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι της.
Στην Ελλάδα ανακαλύψαμε τουλάχιστον είκοσι «ζαχαρένια μωρά» και άλλους τριάντα «ζαχαρένιους μπαμπάδες», οι οποίοι -θα πρέπει να τονίσουμε- στο προφίλ τους αναγράφουν πόσα χρήματα κερδίζουν τον μήνα αλλά και τι ακριβώς ζητάνε από την κοπέλα.
Οι περισσότερες φοιτήτριες ψάχνουν για έναν τέτοιο κύριο που θα τους παρέχει σταθερά και σε μηνιαία βάση 1.200 ευρώ, ώστε να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες. Βέβαια, εκτός από τα «sugar babes» του πανεπιστημίου, ενδιαφέρον δείχνουν και αρκετές νέες γυναίκες που εργάζονται. «Είμαι 33 ετών. Μπορώ να γίνω η πριγκίπισσά σου. Κερδίζω λιγότερα από 20.000 ευρώ τον χρόνο» αναφέρει μια νεαρή γυναίκα από τον Πειραιά, η οποία είναι τραγουδίστρια. «Ελα να πετάξεις μαζί μου» έχει τίτλο στο προφίλ της μια 28χρονη αεροσυνοδός από το Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία όπως αναφέρει στο προφίλ της έγινε μέλος της ιστοσελίδας προκειμένου να αλλάξει τη ζωή της.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στην εν λόγω ιστοσελίδα, οι περισσότεροι «sugar daddies» είναι παντρεμένοι, πετυχημένοι επαγγελματίες, οι οποίοι ζητάνε λίγη ευχαρίστηση στην αγκαλιά μιας νεαρής ύπαρξης. Αρκετές γνωριμίες έχουν καταλήξει σε γάμο, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που τα ραντεβού δεν πάνε καθόλου καλά. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσινγκτον, το 41% των γυναικών που ρωτήθηκαν απάντησε ότι θα σκεφτόταν να δουλέψει ως χορεύτρια αισθησιακών χορών προκειμένου να καλύψει τα έξοδά της, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι μοντέρνοι καιροί ζητούν το εύκολο χρήμα.
rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου