Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΤΑ 15.000 ΕΥΡΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Επειδή κάποιοι ...φωστήρες βγήκαν με σχόλιά τους και ισχυρίζονται ότι ο Αποστολόπουλος έστειλε δελτίο τύπου για την κοινωνική του προσφορά να μην χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου, ενημερώνουμε ότι όταν υπάρχει Δελτίο Τύπου ή Ανακοίνωση του Δημάρχου ή του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων το αναγράφουμε ως τίτλο. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση (εδώ) δεν υπήρξε καμία τέτοια αναφορά. Πώς λοιπόν λένε ότι πρόκειται για "Δελτίο Τύπου"; Πληροφορία μας είναι και αν κάποιος μπορεί να την αμφισβητήσει ας το κάνει. 
Για όσους όμως σχολιαστές του άρθρου ψάχνουν να βρουν πώς εξοικονομεί ο Αποστολόπουλος 15.000 ευρώ, αυτό το ποσό δεν αφορά την βενζίνη αλλά τα έξοδα του οδηγού! Οι προηγούμενοι Δήμαρχοι είχαν οδηγό τον οποίον τον πλήρωνε η Δημοτική Αρχή, ο νέος όμως Δήμαρχος δεν έχει οδηγό! 
Απλά πράγματα!  

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΚΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονον κ. Βραχιολιδη για την ενημερωση την δικη σας αλλα και των αναγνωστων σας , την Πεμπτη πρωι ο κ. Δημαρχος πηγε με το υπηρεσιακο αυτοκινητο και τον οδηγο του στον Αγιασμο του ΚΑΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη μου το περίμενα οτι θα την πάταγες έτσι όπως ακριβώς την πάτησες !! Ο Αποστολό θα τον απολύσει τον οδηγό ; Με το "καλημέρα" και μία απόλυση ;
    Αχαχαχαχαχααααααααααααααα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια,μην την ΄΄πεφτεται΄΄ στον Μακη,σε τελικη αναλυση ο Μακης είναι από τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ!!!Αγαπάει τον τοπο και το εχει δειξει με πραξεις και ναι,το αξιζει περισσοτερο από πολλα......... ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή