Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Από το 2007 (αλλά και νωρίτερα) έχουμε θέσει το ζήτημα της τοποθέτησης ανδριάντα του Μέγα Αλέξανδρου στον Χολαργό. 
Δείτε ένα παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας μας από το 2007  (τεύχο 429 Μάϊος 2007) όπου αναδεικνύαμε το ζήτημα και σε σχέση με την μετωνομασία της οδού "17 Νοέμβρη" σε "Μεγάλο Αλεξάνδρου". 
Σήμερα λοιπόν είναι μια ευκαιρία για τον νέο δήμαρχο να επαναφέρει το θέμα, δεδομένου ότι ο Μπάμπης Στάϊκος σε συνεργασία με τον σύζυγο της Χρύσας Παρίση είχαν προχωρήσει στη δημιουργία ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είχαμε μάλιστα προτείνει να τοποθετηθεί στην πλατεία Ετρώπης στον άνω Χολαργό. 
Ιδού λοιπόν η ευκαιρία Δήμαρχε, η κα Παρίση είναι Αντιδήμαρχος. Τι έγινε με τον περίφημο ανδριάντα; Αν δεν φτιάχτηκε το γλυπτό, μπορεί να γίνει τώρα. Επιβάλλεται. 

6 σχόλια:

  1. NA RΩΤΗΣΕΙ΅ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΙΑ ΜΑΦΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Κ ΠΑΡΙΣΗ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι να ονομαστεί η οδός 17 Νοέμβρη σε οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου και να στηθεί το άγαλμα το Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Άνω Χολαργό. Αυτά θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Βραχιολίδη
    Πράγματι θυμάμαι καλά ότι από την εφημερίδα σας ξεκίνησε η προσπάθεια για την τοποθέτηση του μοναδικού ανδριάντα στην Αττική του Μεγάλου Αλεξάνδρου επί της 17 Νοέμβρη και η μετονομασία της οδού σε Μ.Αλεξάνδρου. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια των δημοτών. Δυστυχώς και όπως πάντα συμβαίνει σ αυτόν τον τόπο μια μικρή μερίδα ανεγκέφαλων και εξτρεμιστικών στοιχείων κατάφερε να ακυρώσει το όλο επιχείρημα. Μάλιστα απειλούσαν ότι θα έμπαιναν με ρόπαλα στην αίθουσα του Δ.Σ. και θα διέλυαν με την βία την συνεδρίαση η οποία θα αποφάσιζε την μετονομασία της οδού. Είναι πολλών ετών όνειρο όλων ημών των υπερηλίκων που υπερασπιστήκαμε την πατρίδα με το αίμα μας να δούμε έναν Αλέξανδρο στο δήμο μας. Ξαναρχίστε την προσπάθεια μαζί με την συνεργασία του δωρητή κου Στάικου ο οποίος δώρισε τον ανδριάντα του Φιλίππου του Β. Εσείς με την δύναμη του τύπου θα καταφέρετε πολλά. Ο νέος δήμαρχος θεωρώ ότι ως νέος θα είναι πιο αγωνιστής από ότι ο προηγούμενος. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας και πιστεύω ότι οι προσπάθειές σας θα ευωδοθούν. Άλλωστε έχετε αποδείξει ότι και αγωνιστής είστε και συμπαραστάτης μας.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα πω αυτό: Δεν έχουν κανέναν λόγο μια μειοψηφία εξτρεμιστών και ανεγκέφαλων της ΝΤΠ και με την βοήθεια των Σαμαρά-Βενιζέλου να κάνουν ότι γουστάρουν και να απαγορεύουν να μετονομαστεί η οδός 17 Νοέμβρη σε Μεγάλου Αλεξάνδρου και να στηθεί το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Μακεδών του Βασιλιά όλων των Ελλήνων στον Άνω Χολαργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη περιόχηως συνήθως όλοι γλύφουν τα κουμουνία για τους ψήφους ..σιγά μην έχουν τα κότσια (Αποστολόπουλος κ Σια) να πάρουν απόφαση μετονόμασίας της 17 Νοέμβρη ( οι φοιτητές δηλάδη του Στημένου Πολυτεχνείου που τα κόνομησαν τόσα χρόνια στη μεταπολίτευση ώς Υπουργοί και βουλευτές ) σε Μεγάλου Αλεξάνδρου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δαμανακη ο Λαλιώτης ο Τσόχας και όλοι οι "αγωνιστές" που ρήμαξαν τη χώρα που φάγαν με χρυσά κουτάλια δήθεν σοσιαλοκομμουνιστές . Τα λαμόγια της "αντίστασης". Σιγά μην έχει τα κότσια για να μη πω τίποτα άλλο ο μπούλης δήμαρχος να αλλάξει τη 17 Νοέμβρη που τελικά περισσότερο τους δολοφόνους του Παύλου Μπακογιάννη θυμίζει. Άμεση απαίτηση όλων να τοποθετηθεί ο μεγάλος Έλληνας στον Χολαργό και να ονομαστεί ο δρόμος Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μάκη αν είσαι πατριώτης όπως διατείνεσαι βγάλε πρωτοσέλιδο όλα αυτά τα σχόλια. Τη δύναμή μας την δίνει το βήμα και η φωνή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή