Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ Ο.Κ.! ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΙΤΕ...

Γράφουν οι
Κυριάκος Τόμπρας
και Λεωνίδας Στάμος
Προβληματιστήκαμε για μεγάλο διάστημα σχετικά με την επιλογή της καλύτερης και ασφαλέστερης πρότασης για τη διοργάνωση της δράσης του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ ως προς την αντιμετώπιση του κοινωνικά άδικου, φορολογικά παράλογου και προδήλως αντισυνταγματικού φόρου ΕΝΦΙΑ.
Και ο προβληματισμός μας εστιάστηκε κατά κύριο λόγο στο ζήτημα των ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ που προκύπτουν για τον Φορολογούμενο από τη μη καταβολή του, αφού η Κυβέρνηση φρόντισε να ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ακόμη και την οικονομική αδυναμία των Πολιτών να καταβάλλουν τους άδικους και αντισυνταγματικούς φόρους απαλλοτρίωσης της ιδιωτικής περιουσίας.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ Ή ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ Ή ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ, ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ,  αφού στα ποινικά δικαστήρια δεν γίνεται πλέον δεκτός ως λόγος επ' αόριστον αναβολής της ποινικής δίκης, η εκκρεμοδικία και η αναμονή της τελεσιδικίας της προσφυγής στα Διοικητικά Δικαστήρια.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!
Στα πλαίσια του καλλιεργούμενου από την Κυβέρνηση Κοινωνικού Αυτοματισμού, οι Δικαστές έχουν πεισθεί ότι η διασφάλιση της καταβολής των Μισθών και των Επιδομάτων τους, εδράζεται στη φτωχοποίηση και την αναγκαστική απαλλοτρίωση της περιουσίας των υπολοίπων Ελλήνων !!!

Μετά όμως τη χθεσινή ομιλία και τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, βρήκαμε τη λύση !!!
Μια λύση 100% ασφαλή, που δεν θέτει σε κίνδυνο ούτε την προσωπική ελευθερία, ούτε την περιουσία των φορολογουμένων Πολιτών !!!

Ο Αλέξης Τσίπρας, μεταξύ άλλων, δεσμεύθηκε σε 3 βασικές εξαγγελίες που έχουν να κάνουν με τον ΕΝΦΙΑ :
1.                  Την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΦΙΑ
2.                  Την τουλάχιστον 12μηνη  ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ, για τους Πολίτες που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να εκπληρώσουν της πάσης φύσης φορολογικές τους υποχρεώσεις
3.                  Την κατάργηση του ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ για χρέη στο Δημόσιο και στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_878.html

Επειδή λοιπόν τα ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ θα τα παραλάβετε στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Επειδή, για να καταστούν ληξιπρόθεσμες οι φορολογικές σας υποχρεώσεις που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ, απαιτούνται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία 4 μήνες.
Επειδή, πριν αυτές καταστούν ληξιπρόθεσμες, δεν κινδυνεύετε με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και ποινικές διώξεις.
Επειδή, σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν οι ΕΦΟΡΙΕΣ κινηθούν μετά την παρέλευση του 4μήνου με πρωτοφανή ταχύτητα, δεν υπάρχει ακντικειμενικά καμία περίπτωση να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα πριν την παρέλευση τουλάχιστον 8-10 μηνών.
Επειδή, μέχρι την παρέλευση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος θα έχουν σε κάθε περίπτωση μεσολαβήσει οι ΕΚΛΟΓΈΣ, το αποτέλεσμα των οποίων θα δώσει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ιδιαίτερα μετά την χθεσινή ομιλία του στη ΔΕΘ.
Επειδή οι φορολογικές σας οφειλές από τον ΕΝΦΙΑ θα καταστούν ληξιπρόθεσμες επί Κυβέρνησης ΑΛέξη Τσίπρα.
Επειδή ο Αλέξης Τσίπρας, δεσμεύθηκε στα ανωτέρω 3 σημεία, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύει η περιουσία, η αξιοπρέπεια και η προσωπική σας ελευθερία από τη ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ,

Για όλους τους ανωτέρω λόγους,
ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!
ΉΤΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ 
100% ΑΥΤΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ
 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !!! 

Επιπλέον, Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, θα είναι ο καταλύτης που θα ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ, θα επισπεύσει τις ΕΚΛΟΓΕΣ και θα οδηγήσει στην ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, όλων των πολιτικών απατεώνων της σημερινής Κυβέρνησης, που κατέλαβαν την εξουσία διαπράττοντας το αδίκημα της εξαπάτησης των εκλογέων και την ασκούν διαπράττοντας το κακούργημα της κατάλυσης του Πολιτεύματος, το οποίο, σύμφωνα με το νόμο-έκτρωμα που ετοιμάζουν για τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, τιμωρείται πλέον με ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ !!!

Ο μόνος τρόπος για να φύγουν, είναι ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ !!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,  αρχής γενομένης από τον παράνομο και αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ, τον οποίο ο επόμενος Πρωθυπουργός ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ !!!

kinima-ypervasi.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Επιβάλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό και την ελληνική σημαία στις πλάτες του. Να αφήσουν τις ιδεολογίες διαφόρων αποχρώσεων και ας μάθουν να σκέφτονται ελληνικά, ορθολογικά και χριστιανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ..ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΑΘΕΗ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΚΑΙ.....ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή