Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ¨Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

Πρόκειται για μία πράξη βεβήλωσης που σημειώθηκε σε εκκλησία της περιοχής των Ανωγείων Κρήτης. Την αποδίδουν σε δωδεκαθϊστές, ωστόσο είναι μάλλον βαλτό το γεγονός, μια και τέτοιου είδους αντιδράσεις δωδεκαθϊστών δεν είχαν σημειωθεί ποτέ. Μήπως λοιπόν το κάνουν για να αποκρύψουν τους ισλαμιστές που το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται πίσω από αυτό το κακούργημα;
Σρ κάθε περίπτωση το περιστατικό σοκάρει. Δείτε πώς παρουσιάζει το θέμα το anogi.gr.
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ένας βοσκός που πέρασε από την εκκλησία διαπίστωσε την απερίγραπτη ύβρη, αφού άγνωστοι είχαν αφοδεύσει και είχαν ουρήσει παντού μέσα στον χώρο, έχοντας αλείψει όλες τις φωτογραφίες με κόπρανα. 
ΦΩΤΟ από anogi.grΦΩΤΟ από anogi.gr
ΦΩΤΟ από anogi.grΦΩΤΟ από anogi.gr
Σε μία εικόνα μάλιστα, είχαν γράψει: "Φάτε σκ..α κερνάει ο Δίας", ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι ενώ υπήρχε ένα μικρό παγκάρι, οι ιερόσυλοι δεν το παραβίασαν, πράγμα που αποδεικνύει πως είχαν ένα και μοναδικό σκοπό, που δεν ήταν άλλος από τη φριχτή αυτή πράξη.
ΦΩΤΟ από anogi.grΦΩΤΟ από anogi.gr
ΦΩΤΟ από anogi.grΦΩΤΟ από anogi.gr
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι κτηνοτρόφοι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να καλέσουν την αστυνομία, αλλά φρόντισαν να μεταβούν στο σημείο και να καθαρίσουν το εκκλησάκι.
ΦΩΤΟ από anogi.grΦΩΤΟ από anogi.gr
Μέχρι στιγμή, ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιας αυτής πράξης δεν έχουν γίνει γνωστοί. 


Πηγή: anogi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου