Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ...ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ! "ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΦΕΞΗΣ!

Θεωρούμε πως τα στοιχεία της απογραφής του 2011 από την ΕΛΣΤΑΤ είναι κοινά αποδεκτά και δεδομένα. Συνεπώς οι αριθμοί τους είναι αναμφισβήτητοι εφόσον δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη μέτρηση.
Διαβάστε τα παρακάτω στοιχεία της απογραφής του 2011, από την ίδια την ΕΛΣΤΑΤ. Την ανάλυση κάνει ο Νίκος Καραβαζάκης από το vimasaronikou.wordpress.com και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον:
1) Αναφέρεται ως μόνιμος πληθυσμός 10.816.286 άτομα και ως νόμιμος 9.904.286. Δηλαδή επισήμως αναγνωρίζεται και εντοπίζεται παρουσία παράνομων μόνιμων κατοίκων στην Ελλάδα το έτος 2011, αριθμού 912.000 και ποσοστού 8,5%. Έκτοτε το μέγεθος των παρανόμως μόνιμα κατοικούντων στην χώρα μας έχει αυξηθεί κάθετα βλ. ” Σε 48 ώρες περισυνελέγησαν πάνω από 500 μετανάστες στο ανατολικό Αιγαίο. “ και Εκρηκτική η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση. Όταν συμβούν αγριότητες, θα είναι αργά. και ” Οι απόψεις και οι συγκλίσεις Ευρώπης-ΗΠΑ. “. Το σημαντικό στην διαφοροποίηση νομίμων και μη νομίμων ( δηλαδή, παράνομων ) μονίμων κατοίκων είναι πως το ελληνικό κράτος αναγνωρίζει την παρουσία παρανόμων κατοίκων στην επικράτειά του. Αναγνωρίζει την ανεπάρκεια και ανικανότητά του να διαφυλάξει και εξασφαλίσει τη νομιμότητα στην επικράτειά του. Ποιά λοιπόν η ισχύς και αξιοπιστία του ελληνικού κράτους αλλά και των θεσμικών οργάνων του; Πώς μεριμνούν το κράτος και κυβέρνηση για την αποκατάσταση της νομιμότητας;
2) Στον Δήμο Αθηναίων μόνιμοι κάτοικοι είναι 664 χιλ. και εξ αυτών νόμιμοι είναι 467 χιλ. . Δηλαδή στην πόλη της Αθήνας ( Δ.Α. ) ποσοστό 30% είναι παράνομα διαμένοντες! Προφανείς δεν είναι οι επιπτώσεις στην κοινωνική και πολιτισμική παρακμή, στην κάθε τύπου εγκληματικότητα και παραβατικότητα;
3) Στα στοιχεία περί την οικογενειακή κατάσταση, η απογραφή εντοπίζει και την κατηγορία αυτών που συζούν με “σύμφωνο συμβίωσης”, 2.175 πανελληνίως ( όλοι μαζί, συμβιούντες και διαζευγμένοι και χήροι! ). Αναλογούν συνεπώς 7 “συμβιούντες ” ανά βουλευτή. Εύλογα λοιπόν τους πρόσεξαν τόσο πολύ και στη συζήτηση για τον ρατσιστικό νόμο. Αυτοί/ές ίσως δώσουν τελικά το πολυπόθητο προβάδισμα της εκλογικής νίκης σε όποιον διεκδικητή της ψήφου τους είναι πειστικότερος.
Για κλάματα και για γέλια είναι η σηπόμενη κοινωνία μας των 9.904.286 Ελλήνων υπηκόων.
Το δικό μας επιπλέον συμπέρασμα είναι ότι το ίδιο το κράτος αναγνωρίζει την ύπρξη λαθρομεταναστών αλλά απαγορεύει στον Έλληνα πολίτη να τους χαρακτηρίζει έτσι! Με βάση τον αντιρατστιστικό νόμο θα αποκαλούνται "παράτυποι μετανάστες", όποιος δε τους αποκαλεί "λαθρομετανάστες" θα διώκεται!

1 σχόλιο:

  1. Για μας τους Έλληνες είναι λαθρομετανάστες και λαθροέποικοι και οι Σαμαράς-Βενιζέλος και όλοι της "εγκληματικής οργάνωσης" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ είναι δολοφόνοι Ελλήνων και παράτυπη-παράλυτη-ανάπηρη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή