Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ"

Κάτοικοι του Χολαργού οι οποίοι διαμένουν γύρω από τις οδούς Σωκράτους, Σερίφου, Θεμιστοκλέους κ.λ.π. επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας για να ευχαριστήσουν τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, διότι όπως χαρακτηριστικά μας είπαν "έκανε ...γυαλί τους δρόμους. Δεν άφησε ίχνος ακθαρσίας"
Συνεχίζοντας, μας είπαν: "Ευχαριστούμε και την εφημερίδα σας γιατί με τη δημοσίευση του αιτήματός μας συμβάλλατε καθοριστικά στο να επιληφθεί άμεσα η Δημοτική Αρχή"

5 σχόλια:

  1. Κύριε Βραχιολίδη σας θυμίζω τον Αλέξανδρο και θα σας τον θυμίζω συνέχεια. Μην το αμελείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προπαγανδα-γλυψιμο στον αυγουροπουλο. Βρωμαει ο χολαργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΣΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΄ΞΥΡΙΖΑ΄΄ συγγνωμη ΣΥΡΙΖΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ...Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΓΕΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΄΄πατερουλη΄΄ σας..γκε-γκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΣΥ. ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΑΓΑΛΜΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ; ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ; ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή