Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ!

apokefalismos-amerikanou
Ανήμπορη να σταματήσει την κτηνωδία των Τζιχαντιστών μοιάζει η διεθνής κοινότητα που απλά παρακολουθεί σαν θεατής ακόμα ένα φρικτό βίντεο αποκεφαλισμού. Θύμα αυτή τη φορά ο Βρετανός υπήκοος Ντέιβιντ Χέινς, τρίτος κατά σειρά στην αιματηρή λίστα, μετά τους αμερικανούς δημοσιογράφους Τζέιμς Φόλεϊ και Στίβεν Σότλοφ.
Ο 47χρονος πρώην οδηγός ταξί από την περιοχή του Μάντσεστερ περιγράφεται ως ένας «παθιασμένος» άντρας που αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να μεταβεί στη Συρία με ανθρωπιστικά κομβόι, προκειμένου να βοηθήσει το βασανισμένο λαό.
Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και 27 δευτερολέπτων, που δημοσιεύει σήμερα το pentapostagma.gr, με τίτλο «Ένα μήνυμα προς τους συμμάχους της Αμερικής», ο δήμιος που έχει καλυμμένο το πρόσωπο του, απευθυνόμενος στον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, λέει χαρακτηριστικά: «Προσχωρήσατε εθελοντικά σε ένα συνασπισμό με τις ΗΠΑ εναντίον του ΙΚ, όπως ο προκάτοχός σας Τόνι Μπλερ έκανε πριν από εσάς, ακολουθώντας μια τάση μεταξύ των βρετανών πρωθυπουργών που δεν μπορούν να βρουν το θάρρος να πουν «όχι» στους Αμερικανούς. Nα ξέρετε ότι η συμμαχία αυτή θα επιταχύνει την καταστροφή σας και θα βυθίσει τους βρετανούς πολίτες σε έναν άλλον πόλεμο αιματηρό και ανίκητο. Αυτός ο Βρετανός πρέπει να πληρώσει το τίμημα για την υπόσχεσή σου, Κάμερον, να οπλίσεις τους Κούρδους μαχητές κατά του ισλαμικού κράτους».
Το ανατριχιαστικό βίντεο του αποκεφαλισμού του Ντέιβιντ Χέινς ήταν σχεδόν πανομοιότυπο με τα υπόλοιπα. Και τα τρία θύματα φορούσαν τη πορτοκαλί στολή που μοιάζει με αυτή του Γκουαντάναμο, ήταν γονατισμένοι με τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη τους και αποκεφαλίστηκαν στην έρημο από το μαχαίρι ενός αριστερόχειρα μασκοφόρου δολοφόνου.
Μόνο που στο τέλος, ο μασκοφόρος παρουσιάζει ακόμα έναν άνδρα, λέγοντας ότι πρόκειται επίσης να θανατωθεί, εάν ο Κάμερον συνεχίσει να υποστηρίζει τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας υποσχέθηκε να «κυνηγήσει» τους δολοφόνους, λέγοντας ότι «δεν είναι μουσουλμάνοι αλλά τέρατα», ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι «πλάι-πλάι» με το Ηνωμένο Βασίλειο.
«Είναι αποτρόπαιο και φρικτό η δολοφονία ενός αθώου φιλανθρωπιστή. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια του Ντέιβιντ Χέινς, ο οποίος είχε επιδείξει εξαιρετικό θάρρος και σθένος σε όλη αυτή τη δοκιμασία. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να κυνηγήσουμε τους δολοφόνους και να τους οδηγήσουμε ενώπιον της δικαιοσύνης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου