Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EURO 2016 ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ...

Οι Ρουμάνοι επικράτησαν με 1-0 των Νήσων Φαρόε και η Βόρειος Ιρλανδία νίκησε 2-1 την Φινλανδία, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από...

την εθνική Ελλάδος η οποία βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας του 6ου ομίλου! Τραγωδία για την ομάδα μας η οποία έχει ήδη γυρίσει 50 χρόνια πίσω! 

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου


1. Ρουμανία 13 (7-1)
2. Βόρειος Ιρλανδία 12 (8-4)
3. Ουγγαρία 8 (4-3)
4. Φινλανδία 4 (5-7)
5. Νήσοι Φαρόε 3 (2-7)
6. Ελλάδα 2 (1-5)

Η επόμενη αγωνιστική (6η, 13/06)


Φινλανδία - Ουγγαρία (19:00)
Νήσοι Φαρόε - Ελλάδα (21:45)
Βόρειος Ιρλανδία - Ρουμανία
 Ενημέρωση από sport24.gr

7 σχόλια:

  1. Η εθνική ομάδα δυστυχώς είναι μια τραγωδία. Εμείς ως Έλληνες πολίτες δεν είδαμε 2 πράγματα που περιμέναμε να αλλάξουν για την εθνική ποδοσφαίρου για να έχει καλύτερη τύχη στην συνέχεια: 1) Απόσυρση του ψεύτικου σήματος που κοιτάζει τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών και να μπει το κανονικό εθνόσημο με την ελληνική σημαία. 2) Ξήλωμα όλης της ΕΠΟ που ευθύνεται για όλα για ότι συμβαίνει στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που έχει έλλειψη πατριωτισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εθνική ομάδα άφησε χρόνους πριν από καιρό...... Στην κάσα..... Όλα τελείωσαν από πριν....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μην υπερβάλουμε και ας δούμε την αλήθεια κατάματα:

    Προκριθεί ή δεν προκριθεί στο Euro 2016, τα κακώς κείμενα που υπάρχουν χρόνια μέχρι σήμερα στην εθνική ομάδα και στην ΕΠΟ δεν πρόκειται να αλλάξουν όσο υπάρχουν άνθρωποι αλαζόνες που σιχαίνονται κάθε ελληνικό στοιχείο και κυρίως σιχαίνονται την ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον πάτο είναι η εθνική. Βάλε ακόμα άλλα +50 χρόνια που θα πάει πίσω η εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως την Κυριακή που είδα το παιχνίδι Ουγγαρία-Ελλάδα από την ΝΕΡΙΤ, είδα την ΝΕΡΙΤ να επιδίδεται σε αδικαιολόγητο bullying δείχνοντας στην τηλεόραση το ψεύτικο σήμα της εθνικής ομάδας να ενοχλήσει όλους εμάς με το χειρότερο τρόπο αντί να δείχνει την ελληνική σημαία. Επίσης και στα διαφημιστικά τρέιλερ για την εθνική ομάδα η ΝΕΡΙΤ με μορφή bullying έδειχνε πάλι το ψεύτικο σήμα της εθνικής ομάδας που δεν είναι η ελληνική σημαία. Η ΕΠΟ φυσικά δεν κάνει κουβέντα για το bullying της ΝΕΡΙΤ γιατί είναι υποστηρικτής του ψεύτικου σήματος που δεν έχει σχέση με ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή