Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ:"ΚΡΥΟ, ΧΙΟΝΙΑ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ"!

Το Greek-Weather.Org, προβλέπει τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και της Κυριακής του Πάσχα...

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ GREEK-WEATHER.ORG ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!
Η πρόβλεψη αυτή είναι πιθανή και ενδέχεται όπως τονίζει το Greek-Weather.Org να αλλάξει. Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα προβλέπονται καταιγίδες, βροχές, χιόνια αλλά και γενικότερα κρύο και βοριάδες.

Η Μεγάλη εβδομάδα θα ξεκινήσει με ψυχρή εισβολή και θυελλώδεις βοριάδες, αλλά και χιόνια ακόμα και σε τμήματα της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει βροχερός καιρός.

Ίσως στα τέλη της Μεγάλης εβδομάδας, η θερμοκρασία να ανέβει, ωστόσο κάποιες καταιγίδες κυρίως στην βόρεια, κεντρική και ανατολική Ελλάδα ίσως να επιμείνουν. Τέλος, την Κυριακή του Πάσχα, το Greek-Weather.Org, προβλέπει άστατο καιρό με καταιγίδες, βροχές, ψύχρα για την εποχή αλλά και χιόνια κυρίως σε ορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, ωστόσο σε κάποιες περιοχές ο καιρός ίσως να κυλίσει και με ηλιοφάνεια.

Ουσιαστικά, η Μεγάλη Εβδομάδα θα κυλίσει με ψυχρό καιρό και ιδιαίτερα βροχερό καιρό, με χιόνια κυρίως σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της βόρειας χώρας και σε ορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας. Ως τα μέσα του Απριλίου η Άνοιξη δεν θα μας κάνει την χάρη να μπει και ο Χειμώνας θα επιμένει σύμφωνα με το Greek-Weather.Org.

greeksfun.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου