Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΑΒΑΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!!

Και η σημερινή κυβέρνηση διαψεύδει σε σύντομο διάστημα τις ελπίδες και προσδοκίες του λαού. Υπακούει στις εντολές των δανειστών, παραδίδοντάς τους ως ...καλός μαθητής το...τετράδιο με τις προτάσεις της, για να το...αξιολογήσουν! Νέα μέτρα έρχονται! Ας είναι φωτεινό μας παράδειγμα το λάβαρο αντίστασης που σήκωσε ο μακαριστός Χριστόδουλος
από το πρωτοσέλιδο άρθρο του έντυπου "Ανεξάρτητου Παρατηρητή"
Ο Ιησούς βαδίζει προς τον Γολγοθά και μέσω της σταυρικής Του θυσίας επωμίζεται τις αμαρτίες του ανθρώπου σώζοντάς τον από τον θάνατο! Ο Χριστός μας δίδαξε το μεγαλείο της αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας....


Τι γίνεται όμως όταν ένας λαός, όπως ο ελληνικός, “σταυρώνεται” επί 5 έτη από τους -δήθεν- εταίρους του στο όνομα της οικονομικής του εξυγίανσης; Πρέπει να συνεχίσει να υπομένει το μαρτύριό του, γιατί, όπως του λένε, έτσι θα επέλθη η ...οικονομική του ανάσταση; Πόσα θύματα ακόμη θα δούμε κρεμασμένα ή μέσα στα αίματα, που αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους, γιατί δεν αντέχουν άλλο αυτό το μαρτύριο; Πόσους ακόμη εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας θα πέπει να δούμε να πεθαίνουν επειδή δεν έχουν να αγοράσουν τα φάρμακά τους, επειδή η κυβέρνηση τους άρπαξε τις αποταμιεύσεις μιας ζωής (ομολογιούχοι Δημοσίου), επειδή τους έκοψε τη σύνταξη γιατί δεν παρέλαβαν τον ΑΜΚΑ ή επειδή τους περιόρισε βιαίως την πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Πρέπει ο Έλληνας να υπομένει και άλλο αυτό το μαρτύριο για να σωθούν ποιοι; Για να σώσει την ψυχή του; ΟΧΙ! Πρέπει να πει “φτάνει πια, ως εδώ” και να πάρει το λάβαρο της αντίστασης. 
Επί 5 χρόνια το έθνος μας ζει το σχέδιο ενός βίαιου θανάτου, που θέλει όχι την εξυγίανσή του και τη σωτηρία του, αλλά την εξόντωσή του ως έθνος, αυτό καθ΄αυτό! Οι Γερμανοί δεν είναι σωτήρες του και με αυτούς δεν έχουμε κανένα κοινό μέλλον, όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός Τσίπρας, στην πρόσφατη συνάντησή του με την Μέρκελ στο Βερολίνο! Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι δανειστές μας, επιτίθενται στην Πατρίδα μας ως εχθροί που στόχο έχουν να αρπάξουν τη δημόσια & ιδιωτική περιουσία, συρρικνώνοντας παράλληλα τον ελληνικό πληθυσμό. Ήδη τα καταφέρνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και με την κυβέρνηση Τσίπρα απέναντί τους, από την ώρα που και αυτή μείνει προσηλωμένη στο ευρώ, κάνοντας αντίσταση-σικέ! 
Ο μακαριστός Χριστόδουλος το 2000 σήκωσε το λάβαρο της αντίστασης απέναντι στους επιβουλείς της Πατρίδος και του έθνους. Ας έχουμε την πράξη του αυτή ως φωτεινό παράδειγμα. Καλή Ανάσταση σε όλους & όλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου