Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ! ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ 6ΧΡΟΝΗΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ! ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;

Συγκλονίζει η αποτρόπαια υπόθεση κακοποίησης και βιασμού ενός 6χρονου κοριτσιού από τον παππού του στη Ρόδο...

Η μάνα, η γιαγιά και ο παππούς ενός 6χρονου παιδιού θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για συνδρομή σε βιασμό και συνέργεια σε αποπλάνηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου, το οποίο κατέστη αμετάκλητο με βούλευμα του Αρείου Πάγου, παραπέμφθηκε σε δίκη ο παππούς της 6χρονης για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε το 10ο έτος της ηλικίας του, κατ΄εξακολούθηση.

Το χρονικό

Οι γονείς του κοριτσιού χώρισαν, με τη μικρή να μένει με τη μητέρα της, τον παππού, τη γιαγιά και τη θεία της, στο σπίτι των παππούδων στην Ιαλυσό Ρόδου. Το καλοκαίρι του 2001 αποκάλυψε στον πατέρα της ότι ο παππούς την ανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις και αυτός προχώρησε σε καταγγελία.

Λίγες μέρες μετά, το κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου με συμπτώματα ζάλης και κοιλιακού άλγους και έγινε προσπάθεια να εξεταστεί προκειμένου να διευκρινιστεί αν όντως είχε πέσει θύμα βιασμού. Η μητέρα της όμως την πήρε από το νοσοκομείο και έτσι οι εν λόγω εξετάσεις δεν ολοκληρώθηκαν.

Το καλοκαίρι του 2002, η 6χρονη εισήχθη πάλι στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα. Ο σωματικός έλεγχος έδειξε την ύπαρξη κάποιου «περίεργου» άλγους ενώ η παιδοψυχίατρος που ορίστηκε από τον ανακριτή, αποφάνθηκε ότι το κορίτσι είχε συμπεριφορά συμβατή με ψυχολογικό τραύμα, που θα μπορούσε να προκληθεί από ακατάλληλη συμπεριφορά εις βάρος της. Μετά από εκείνες τις εξελίξεις, η επιμέλεια του παιδιού ανατέθηκε στον πατέρα.

Οι κατηγορούμενοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μεθοδεύσεις του πατέρα της μικρής. Η μητέρα της ανήλικης προσπαθούσε να πείσει την παιδοψυχίατρο πως όλα κυλούν νορμάλ στην οικογένειά της και πως τα λεγόμενα της κόρης της προέρχονται από επέμβαση της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα για λόγους εκδίκησης.

Η ίδια δεν φάνηκε να ανησυχεί για τις φλεγμονές της 6χρονης στο ουροποιητικό της σύστημα, που είχαν κατά το παρελθόν διαπιστωθεί. Παράλληλα, στην έκθεση αναφέρεται πως η μητέρα ένιωθε υπεύθυνη για την εμπλοκή του πατέρα της και αγωνιούσε για την καταρράκωση της φήμης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου