Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΓΕΛΑΣΤΕ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2010 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ; ΛΟΤΤΟ ΠΑΙΞΑΜΕ...

Ο "αντιμνημονιακός" Σαμαράς των αρχών του 2010 διέγραφε την Μπακογιάννη, για να εξελιχθεί (ο Σαμαράς) μετά από 2 χρόνια στον πιο πιστό υπηρέτη των δολοφόνων-τοκογλύφων της χώρας! Διαβάζουμε και ξαναθυμόμαστε τα γεγονότα από το http://patratora.gr:
Το πρώτο μνημόνιο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ,  που αφορούσε τα νέα οικονομικά μέτρα που ελήφθησαν στο πλαίσιο της οικονομικής στήριξης της χώρας μας από Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, το ψηφίζει η Ντόρα Μπακογιάννη...

η οποία για αυτό τον λόγο… διαγράφεται από την Κ.Ο της ΝΔ!
Το ρεπορτάζ της εποχής λέει τα εξής: 
«Με 172 ψήφους υπέρ και 121 κατά, υπερψηφίζεται επί της αρχής του το νομοσχέδιο για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα στην Ελλάδα. Ο Αντώνης Σαμαράς διαγράφει από τη ΝΔ τη Ντόρα Μπακογιάννη, επειδή υπερψήφισε το νομοσχέδιο. Στο ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος τους βουλευτές Σοφία Σακοράφα, Γιάννη Δημαρά και Βασίλη Οικονόμου, οι οποίοι δήλωσαν «παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία»
και συνεχίζει: 
«Οριστικά εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη η οποία διεγράφη με απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του κόμματος. Η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου ακολούθησε αυτήν του κ. Σαμαρά ο οποίος την έθεσε εκτός της Κ.Ο. όταν εκείνη διαφοροποιήθηκε από τη «γραμμή» του κόμματος και υπερψήφισε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αμέσως μετά την θετική ψήφο της κυρίας Μπακογιάννη, ανακοίνωσε τη διαγραφή της από την Κ.Ο. η οποία μετατράπηκε σε οριστική διαγραφή από το κόμμα με απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου.Λίγο νωρίτερα, σε αντίστοιχες διαγραφές είχε προχωρήσει και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ τους τρεις βουλευτές του οι οποίοι ψήφισαν «παρών». Tην επιστολή του πρωθυπουργού για τη διαγραφή των Σοφία Σακοράφα, Βασίλη Οικονόμου, Γιάννη Δημαρά, ανέγνωσε ο πρόεδρος κ. Φίλιππος Πετσάλνικος από τη Βουλή.
Σήμερα η Μπακογιάννη είναι εντός ΝΔ και στην ίδια σκληρή μνημονιακή γραμμή και ο Σαμαράς, ενώ ο Οικονόμου που δεν είχε ψηφισει το πρώτο μηνμόνιο , είναι βουλευτης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ της μνημονιακής ΝΔ.
Μπερδευτήκατε; Και εμείς… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου