Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ¨Η Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ; ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ...ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

Ο Τσίπρας και οι ερασιτέχνες συνεργάτες του στην κυβέρνηση..."κατάφεραν" να φέρουν το παιχνίδι στο γήπεδο των εγκληματιών της τρόικας! Ενώ ως αντιπολίτευση στηλίτευε/καταδίκαζε...


τις πολιτικές των τροϊκανών που επέφεραν εθνική καταστροφή με τη λιτότητα, εξαθλιώνοντας τους Έλληνες, τελικά η...μπάλα πήγε εκεί που ήθελαν οι τοκολύφοι: ότι δηλαδή (όπως λένε αυτοί) το πρόβλημα της χώρας είναι η μεγάλη φοροδιαφυγή! Έφυγε από το κάδρο η γενοκτονία και η εξαθλίωση του Έλληνα, (ζητούν μάλιστα και ισοδύναμα μέτρα για τα 200 εκατομμύρια ευρώ που θα δώσει ο Τσίπρας για την ανθρωπιστική κρίση) και για το ότι η χώρα δεν πάει καλά φταίει η...φοροδιαφυγή των Ελλήνων! Άρα, επειδή οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και μπαταξήδες, οι δανειστές επιβάλλουν τη χρήση πιστωτικής κάρτας για όλες τις συναλλαγές! Οπότε, ακόμη και η κουτσή Μαρία και η γιαγιάκα από το χωριό που δεν ξέρει τι πράγμα είναι η πιστωτική κάρτα, να υποχρεωθεί να έχει πιστωτική κάρτα, για να...παταχθεί η φοροδιαφυγή που κάνει! 
Ρε Τσίπρα, πάτε καλά εκεί στην κυβέρνηση; 

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ-ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή