Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο με το κοινωνικό πείραμα

Το υλικό θα σοκάρει και θα τρομοκρατήσει τους γονείς παντού. Πρόκειται για ένα βίντεο μέσα από ένα κοινωνικό πείραμα που κυκλοφόρησε στο YouTube για να δείξει πόσο εύκολα μπορεί ένας ξένος να παρασύρει τα παιδιά σας...
Ο χρήστης του YouTube που είναι γνωστός ως JoeySalads πήγε σε μια παιδική χαρά και ζήτησε την άδεια των γονιών για να μιλήσει σε παιδιά που παίζουν εκεί.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι γονείς δίνουν την άδειά τους και πιστεύουν ότι τα παιδιά τους δε θα πάνε πουθενά...

Το αποτέλεσμα όμως απογοητεύει. Ο άγνωστος χρησιμοποιεί ένα κουτάβι για κερδίσει την προσοχή των παιδιών και σε ελάχιστα λεπτά τον ακολουθούν.

Η ερώτηση που τους κάνει είναι απλή. «Θέλεις να δούμε και τα άλλα κουτάβια;»

Δείτε το βίντεο

newsbeast.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΑ @@ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ .ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ,ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ-ΕΞΟΔΟ,ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ Ή Η BABYSITTER ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ.

    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ BABYSITTERS.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ BABYSITTERS ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ.

    ΘΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΛΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή