Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗ ΡΟΔΟ!

Ο επίλογος μιας τραγωδίας, σε μια από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ρόδου...

γράφτηκε χθες το πρωί με τον θάνατο της 76χρονης Πανδώρας (Δώρας) Γιωργιού η οποία άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας σειράς προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε...
Η 76χρονη Δώρα, είχε κηδεύσει πριν από ελάχιστους μήνες τον σύζυγό της και στις 11 Νοεμβρίου 2014 τον γιό της, Μιχάλη Γιωργιού σε ηλικία 48 ετών. Πατέρας και μητέρα δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον πρόωρο χαμό του παιδιού τους κι έσβησαν διαδοχικά μέσα σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 6 μηνών.

Ο πρόωρος χαμός του παιδιού της, είχε συγκλονίσει και τότε την κοινωνία της Ρόδου καθώς και ο Μιχάλης ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα πρόσχαρος και καλοσυνάτος και είχε δραστηριοποιηθεί σε πολλούς κοινωνικούς τομείς του νησιού.

Η χαροκαμένη μητέρα, πάσχιζε να κρατηθεί στη ζωή τους τελευταίους μήνες, αλλά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε σε συνδυασμό με την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση την λύγισαν. Η Δώρα Γιωργιού, ήταν θετή κόρη του αείμνηστου δικηγόρου από τη Σορωνή Μιχάλη Μικρομανώλη και σύζυγος του Φίλιππου Γιωργιού.

Είχε δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, προσφέροντας σημαντικά. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 17.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού

Πηγή: rodiaki.gr, newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου