Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΓΓΕΛΙΑ"! Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ;

"Το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει. Γιατί πώς αλλιώς θα ζήσει; Αναλυτικά βιογραφικά μου υπάρχουν, λοιπόν , σε πολλούς διεθνείς ιστότοπους. Γιατί επιλογή μου, τώρα, είναι η δουλειά. Μέχρι τις επόμενες εκλογές". 
Αυτή ήταν η απάντηση που ανάρτησε στο προφίλ του ο Αργύρης Ντινόπουλος, μετά τα διάφορα σχόλια (ενίοτε υποτιμητικά) επειδή έβαλε αγγελία αναζήτησης δουλειάς. 
Δεν θέλουμε να υπεισέλθουμε στα της πολιτικής του εντιμότητας για την...


οποία έχουμε σοβαρές ενστάσεις (ψήφισε μνημόνια και συνέβαλε με την πολιτική του δράση στη ...σφαγή αυτού του λαού), θέλουμε όμως να σταθούμε στη δημοσιογραφική του εμπειρία. 
Ο Αργύρης Ντινόπουλος είναι ένας ικανότατος δημοσιογράφος και το έχει αποδείξει. Θα ήταν δε ένα πολύ καλό χαρτί στα χέρια του ΑΝΤΕΝΝΑ στον οποίο προϋπήρξε και έχτισε καλό δημοσιογραφικό όνομα. Το ερώτημα είναι γιατί ο ΑΝΤΕΝΝΑ γύρισε την πλάτη του στον Αργύρη Ντινόπουλο; Του κάνει περισσότερο αυτός ο Γιώργος Κούρος; Ο "γκαιμπελίστας της δημοσιογραφίας", όπως ήδη τον αποκαλούν (όχι άδικα) αρκετοί; Ο Αργύρης Ντινόπουλος έχει δείξει ότι κάνει έγκυρη δημοσιογραφική δουλειά. Τελικά, ίσως αποδεικνύεται ότι αν φύγεις από το ...μαντρί, είτε της πολιτικής είτε δημοσιογραφικό μαντρί είναι αυτό, σε τρώει η μαρμάγκα. 
Πάντως, εμείς επαναλαμβάνουμε, εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" όπου έχουμε κάνει πολλές αποκλειστικότητες και η εφημερίδα μας είναι από τις παλαιότερες και εγκυρότερες, το βήμα και ο χώρος είναι ελεύθερα για τον Αργύρη Ντινόπουλο. Μπορείς Αργύρη να στέλνεις ό,τι θέλεις ελεύθερα και θα φιλοξενείται εδώ, σε αυτή τη δημοσιογραφική γωνιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου