Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΘΑ ΜΑΣ Γ@@@ΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!

Αν έχει επαναληφθεί με τον Τσίπρα αυτό που έγινε επί Καραμανλή-Παπανδρέου, οταν ο ένας κανόνιζε ενεργειακή συνεργασία και ο άλλος μετά από λίγα χρόνια την ακύρωνε, τότε ο Πούτιν θα μας...πηδήξει! Αν...


δηλαδή ο Τσίπρας χρησιμοποίησε τον Ρώσο ηγέτη ως δόλωμα για να τα βρει με τους δανειστές και τώρα του γυρίζει την πλάτη, τότε θα μας βρουν πολλά δεινά! 
Ο Πούτιν δεν αστειεύεται. Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη θα μας ξεσκίσει! 
Ρε, με την σύμμαχο και ομόθρησκη Ρωσία πήγες να παίξεις Τσίπρα; Για να τα βρεις (δήθεν να τα βρεις) με τους κωλο-τοκογλύφους της ΕΕ; 
Δείτε το θέμα που αναδεικνύει πάνω το Spirto. 
"Αν και ο Τσίπρας στην πρόσκληση Πούτιν είχε απαντήσει καταφατικά, τα πράγματα άλλαξαν, η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές και πρέπει να διατηρηθούν ισορροπίες ενόψει του Eurogroup.Αυτό ανέφερε στον Ρώσο Πρόεδρο, ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεφωνική επικοινωνία τους". 
Αν είναι έτσι, τότε ο Τσίπρας είναι γκα-γκα, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα και ρίχνει πατσαβούρα στον Πούτιν! 

2 σχόλια:

  1. Ο αριστερός Τσίπρας έστεισε τον Πούτιν και τον δουλεύει ψιλό γαζί . Μιλάμε για πολύ μ........... πρωθυπουργό . Τελικά οι δανειστές τον έχουν πάρει είδηση τι κωλοτούμπας είναι χωρίς κανένα σχέδιο διάσωσις της χώρας και θα μας λειώσουν . Ο Πούτιν δεν θα το ξεχάσει αυτό . Δεν υπάρχει Έλληνας πολιτικός που να φοράει παντελόνια . VENCEREMOS ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ....... VENCEREMOS ........ ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ .... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή