Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΕΛΛΗΝΑΣ-ΡΑΓΙΑΣ: ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!

Απίστευτα και όμως αληθινά είναι τα αποτελέσματα του γκάλοπ της Marc που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Alpha, από τα οποία προκύπτει, μεταξύ των άλλων ότι ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία...

θέλει την παραμονή του στο ευρώ πάση θυσία, ακόμη και αν είναι να συνοδεύεται από νέο μνημόνιο! Το "σφάξε με ν' αγιάσω" και ο ραγιαδισμός σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια! Αυτό το γκάλοπ ουσιαστικά αποτελεί πρόκριμα για όσα θα γίνουν με το επόμενο δημοψήφισμα και να το θυμηθείτε: Το ευρώ και νέο μνημόνιο θα επικρατήσει σε ποσοστό 70-80% και η Μέρκελ με τον Σόιμπλε θα επιβάλουν την απόλυτη κατοχή με τη ψήφο του λαού! Τέτοιος ραγιαδισμός ούτε επί Τουρκοκρατίας! Και ο Τσίπρας πλέον ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης θα εφαρμόζει όλα τα μνημόνια της Μέρκελ-Σόιμπλε, με την έγκριση του ίδιου του λαού! 
Σύμφωνα με το γκάλοπ που αλιεύσαμε από το http://iciao.gr έχουμε τα εξής ευρήματα:
Στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 40,2% των ερωτηθέντων και ΝΔ το 21%.
Ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,9%, η Χρυσή Αυγή με 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, «Το Ποτάμι» με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 2,5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,8%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8%, η Τελεία με 1% και Άλλο Κόμμα με 3,3% των ερωτηθέντων.
Εξάλλου, σε ερώτηση της Marc -το γκάλοπ διενεργήθηκε για λογαριασμό του Alpha- σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το 94,2% των ερωτηθέντων απαντάει ότι δεν τις επιθυμεί, ενώ μόνο το 4,8% βλέπει θετικά αυτό το ενδεχόμενο.
Στο ερώτημα τι θα απαντούσατε σε ένα πιθανό δημοψήφισμα, ποσοστό 62,1% λέει ναι σε παραμονή στο ευρώ ακόμη και με μνημονιακά μέτρα.
dimoskopisi-rixi
Το 70,7% τάσσεται ενός έντιμου συμβιβασμού σε περίπτωση που δεν γεφυρωθεί το χάσμα, απορρίπτοντας την οριστική ρήξη και ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή.
dimosokpisi-domopsifisma
O Γιάνης Βαρουφάκης διατηρεί εξαιρετικά υψηλή δημοτικότητα με το 63,3%
dimoskopisi-varoufakis

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή