Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΕΛΛΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο θέμα του τεμένους ή μάλλον των τεμένων/τζαμιών που αναμένεται να χτίζονται σε διάφορες πόλεις της χώρας! Οι λαθρομετανάστες (όλοι τους ισλαμιστές) όχι μόνο μπαίνουν...


παράνομα στη  χώρα μας αλλά η προδοτική πολιτική μας τους ετοιμάζει και τεμένη.
Την Τρίτη συζητείται στο ΣτΕ μετά από πολλές αναβολές, η νομιμότητα της κατασκευής τεμένους στον Βοτανικό. Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί υπέρ της νομιμότητάς του, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την κατασκευή του και μάλιστα θα κτιστεί σε χρόνο-εξπρές! 
Στο μεταξύ, όπως πληροφορούμαστε στην Θήβα ετοιμάζεται η κατασκευή μεγάλου τεμένους!
Η χώρα μας ισλαμοποιείται! Συνέλληνα, θα σηκωθείς από την καρέκλα σου; 'Ανευ προηγουμένου είναι η προδοσία προς τους εθνικούς μας ήρωες που πολέμησαν κατά του Οθωμανικού ζυγού και σήμερα, όχι μόνο έρχονται παράνομα στη χώρα μας αλλά τους χρίζουμε και τεμένη! 

3 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος του ΣΤΕ είναι κολλητός του Μπάμπη Αθανάσίου που σημαίνει θα πει ναι στην παράνομη κατασκευή του τζαμιού στο Βοτανικό και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ και συναινεί! Λεφτά υπάρχουν για την ισλαμοποίση της Ελλάδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΕΣ τερμα η πλακα εδώ ειτε πιστευεις ειτε όχι κατεβαίνεις και τα κανεις όλα γης μαδιαμ ετσι και αφήσουμε να περασει αυτό χαιρετα μου οριστικα την πολυπαθη ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
    *υπουργός κος Παναγιώτης Λαφαζάνης*
    Tετάρτη 13/5/2015 6:20μμ
    http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=234&language=el-GR
    Επικοινωνία με το Υπουργείο
    Το μήνυμά σας έχει σταλεί επιτυχώς. Ευχαριστούμε!

    ΘΕΜΑΤΑ:
    1ον) ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΣ, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏ /
    2ον) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    http://stavretta.blogspot.gr/2015/05/1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή