Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Αν σήμερα ο Πρωθυπουργός Τσίπρας επανιδρύει την καταργημένη επί Σαμαρά ΕΡΤ, οφείλεται στον Γιώργο Κόκκα. Τον δικηγόρο που...


εναντιώθηκε στο άθλιο καθεστώς Σαμαρά ο οποίος θέλησε χωρίς νόμο να καταργήσει ολόκληρη δημόσια τηλεόραση εν μία νυκτί! Έτσι, επειδή του κάπνισε και επειδή ήθελε να δώσει επί πίνακι τα...κεφάλια των εργαζομένων της ΕΡΤ στους τοκογλύφους που απαιτούσαν χιλιάδες απολύσεις! Ο άθλιος λοιπόν Σαμαράς έριξε μαύρο σε μια νύχτα στην ΕΡΤ και σκόρπισε απόγνωση σε χιλιάδες εργαζόμενους που βρέθηκαν χωρίς δουλειά από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Γιώργος Κόκκας, έμπειρος και αγωνιστής δικηγόρος δεν το έβαλε κάτω., Με νομικά επιχειρήματα εκπληκτικού κύρους μλποκάρισε την υπόθεση στο ΣτΕ κα απέτρεψε να βγει απόφαση που ουσιαστικά θα έδινε σε έναν Πρωθυπουργό να ενεργεί ως μονάρχης με το στυλ του "αποφασίζω και διατάσσω" και ο "Νόμος είμαι εγώ"! Διότι αυτό ακριβώς έκανε η πολιτική αθλιότητα  Σαμαρά. Αποφάσισε μόνος χωρίς να νομοθετήσει η Βουλή. 
Σήμερα λοιπόν, κυρίως χάρη στον Γιώργο Κόκκα η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει. Νομίζουμε ότι δικαιούται να αναλάβει ως Διευθύνων Σύμβουλος της νέας ΕΡΤ διότι γνωρίζει και πώς να διοικήσει τη νέα δημόσια τηλεόραση. Προβληματίζουν πάντως οι πρόσφατες πάντως ασυνάρτητες ενέργειες της κυβέρνησης Τσίπρα να διατηρήσει τον κορμό των ρουσφετολογικών διορισμ΄βν της ΝΕΡΙΤ και ουσιαστικά οι επανερχόμενοι στην εργασία τους υπάλληλοι της καταργηθείσας ΕΡΤ να ...καπελωθούν από αυτούς που ούτε τη θεσούλα τους έχασαν και δεν έδωσαν μια δεκάρα για την κατ΄ργηση της ΕΡΤ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου