Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ 680.000 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ!!!

Mε 680.000 ευρώ στις αποσκευές του επισκέφθηκε σήμερα ημέρα του Αγιασμού το 1ο Λύκειο Χολαργού ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καραμέρος.

Ενα πάγιο αίτημα πολλών χρόνων...

για τις απαραίτητες επισκευές και επιδιορθώσεις του 1ου Λυκείου Χολαργού ήρθε η μέρα να υλοποιηθεί αφού η Περιφέρεια Ατιτκής αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την υπάρχουσα μελέτη με το αντίστοιχο ποσό.

Οπως είχε ανακοινώσει και επισήμως μέσα στο καλοκαίρι ο κ. Καραμέρος αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την πολύ καλή υπάρχουσα μελέτη και να εντάξει στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας το έργο.

Στη συνέχεια αφού οι τεχνικές υπηρεσίες Δήμου και Περιφέρειας βρίσκονται πια σε συνεχή επαφή, θα υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση και το έργο πρόκειται να ξεκινήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα και πιθανώς εντός της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Το έργο αφορά σε βελτιώσεις στις μονώσεις, στον προαύλιο χώρο, στη στέγη και σε άλλα σημεία όπου το κτήριο κρίνεται προβληματικό.

Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού σε σχετική ανακοίνωση "ευχαριστεί τον κ. Καραμέρο και τον συγχαίρει για την ευαισθησία του, αφού διέκρινε την αναγκαιότητα και την προτεραιότητα επισκευής του σχολείου μας, εντάσσοντας το συγκεκριμένο έργο τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας έναντι άλλων".
Kαι σημειώνει:
Η ασφάλεια των παιδιών μας, η βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος, αλλά και η εξοικονόμηση πόρων από απώλειες ενεργειακής φύσης είναι επιλογές που πραγματικά έχουν πρώτη προτεραιότητα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι πιέσεις μας, η ενεργοποίησή μας και η συνεχής προσπάθεια ευαισθητοποίησης που κάναμε όλη τη χρονιά απέδω σαν καρπούς και βρήκαν επιτέλους ευήκοα ώτα".
Ο κ. Καραμέρος έφτασε αρκετά νωρίτερα στο σχολείο. Ξεναγήθηκε στους χώρους του. Εντόπισε και ο ίδιος τη μεγάλη ανάγκη παρέμβασης στο έργο ουσίας που ανέλαβε να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια και είχε μία σύντομη συνεργασία πριν την τελετή με τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Ιφιγένεια Σχιστού και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κα Νατάσσα Χαμηλοθώρη.
Στον αγιασμό του σχολείου παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Συλλόγων Γονέων.
πηγή: myxolargos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου