Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΓΗΓΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ... ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

Εκλογές, «φλερτ» και προσφορές ,  μπαλτάδες και  «κοψοχέρηδες». Πλησίασαν τον πρώην  Βουλευτή της Β΄Αθηνών και Εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ για να τον εντάξουν στο ψηφοδέλτιό του κόμματός τους, αλλά ο Κ. ΑΪβαλιώτης τους...έστειλε. Έκανε δε την εξής δήλωση:

«Οσο πάλευε ο ΛΑΟΣ  δεν είχε την αναμενόμενη εκλογική στήριξη. Μόλις...

ανακοίνωσε ο Γ. Καρατζαφέρης την απόφασή του να μην μετάσχει το κόμμα, ακολούθησε. «κλαυθμός και οδυρμός», κυρίως από αυτούς που ποτέ δεν μας ψήφισαν!

Ευχαριστώ τους 3 πολιτικούς αρχηγούς για τις προτάσεις που μού έκαναν για  ένταξη στα ψηφοδέλτιά τους . 
Ευχαριστώ  ειδικώς εκείνους τους πολιτικούς αρχηγούς που δήλωσαν ότι θα  εγγυηθούν με δημόσια δήλωσή τους  και «υψηλή κυβερνητική θέση» αν εντασσόμουν .

Μπήκα στην πολιτική όχι για αντιγράψω την  τακτική των Βορίδηδων κλπ  δηλαδή  της   ανταλλαγής ιδεών με καρεκλίτσες , αλλά για να λέω και να κάνω αυτά που πιστεύω. Δεν πρόδωσα, δεν αποστάτησα , έμεινα συνεπής και ο κόσμος το αναγνώρισε ,εξού και οι 40.000 σταυροί που πήρα σε ένα μικρό κόμμα. Οσο για τις εκλογές που έρχονται , νομίζω  ότι θα ήταν σκόπιμο να χαλαρώσουν κι άλλο τα  «CAPITAL CONTROL»  ώστε να διευκολυνθεί η μαζική εισαγωγή. αλυσοπρίονων και «ηλεκτροκίνητων»  μπαλτάδων για τις ανάγκες των  νέων  «κοψοχέρηδων»  που θα κατακλύσουν την χώρα μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.»

2 σχόλια: