Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΔΗΓΟΥΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ (ΠΑΠΑΓΟΥ)! ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ 2009;

Άμεση αντίδραση της Αστυνομίας, μετά από επιστολή του Δήμου, είχαμε στο τέρμα της οδού Αναστάσεως, λίγο πριν την είσοδο της περιφερειακής Υμηττού, με συλλήψεις, προσαγωγές στο Αυτόφωρο και αφαιρέσεις αδειών οδήγησης!   Ας δούμε την ενημέρωση από το γραφείο τύπου του δήμου Παπάγου-Χολαργού...

Χολαργός , 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιχείρηση της Αστυνομίας στην οδό Αναστάσεως  μετά από παρέμβαση
του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου

Κατόπιν επιστολής και επικοινωνίας του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου, κατά το μήνα Αύγουστο, με την Τροχαία Αγ. Παρασκευής,  το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου και τον Διευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης ΒΑ Αττικής, την Τρίτη  8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση με τη συνδρομή Αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, στην οδό Αναστάσεως στο ύψος της εισόδου Υ2 της Περιφερειακής οδού Υμηττού. Η επιχείρηση έγινε κατά τη διάρκεια "αυτοσχέδιων αγώνων" (κόντρες) από 23:00 έως και 03:00 ώρα της 9/9/2015.
Από την ανωτέρω επιχείρηση σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Δ/νσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής προς το Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού, έγινε έλεγχος σε 34 οχήματα και 85 άτομα, ενώ προσήχθησαν στα Α.Τ Παπάγου και Χολαργού 72 συνολικά άτομα για εξακρίβωση στοιχείων.
Βεβαιώθηκαν από Αστυνομικούς της Τροχαίας 102 συνολικά παραβάσεις  του Κ.Ο.Κ., αφαιρέθηκαν 24 άδειες ικανότητας οδήγησης, 22 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 4 ζεύγη πινακίδων αυτοκινήτων και 2 δικύκλων, μεταφέρθηκαν με γερανό προς φύλαξη 12 οχήματα και οδηγήθηκαν 6 άτομα στο αυτόφωρο .
Οι Αστυνομικές Αρχές διαβεβαίωσαν το Δήμαρχο ότι θα πραγματοποιούνται τακτικοί αιφνιδιαστικοί έλεγχοι με σκοπό την αποτροπή των ‘αυτοσχέδιων αγώνων’ που αποτελούν κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, τους συμμετέχοντες σε αυτούς, αλλά ενοχλούν και τους κατοίκους της περιοχής.

 Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Ιδού η επιστολή-διαμαρτυρία που απέστειλε ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος η οποία και προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Αστυνομίας

1 σχόλιο:

  1. Επιτελους! Παλι καλα που δεν περιμεναν να σκοτωθει καποιος πριν το κανουν. Ας περασουν και νωριτερα επισης, να δουνε τα τσογλανια που κανουν σουζες σε αυτο το κομματι του δρομου απο το υψος του Μοναστηριου και πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή