Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Και πού δεν πήγε ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος! Στους αγιασμούς των 2ο-3ο Δημοτικό Παπάγου, 1ο Λύκειο  Παπάγου, 1ο Δημοτικό Χολαργού, 1ο Λύκειο Χολαργού και 2ο Λύκειο Χολαργού.
Δείτε τη συνέχεια...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έναρξη Σχολικής Χρονιάς
Σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον αγιασμό των 2ο-3ο Δημοτικό Παπάγου, 1ο Λύκειο  Παπάγου, 1ο Δημοτικό Χολαργού, 1ο Λύκειο Χολαργού και 2ο Λύκειο Χολαργού.

Στο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές να έχουν μια καλή σχολική χρονιά γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία. Ιδιαίτερα στάθηκε στους μαθητές της Γ’ Λυκείου με την ευχή να έχουν ψυχική δύναμη και υπομονή ώστε να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους και κάλεσε τους μαθητές των Λυκείων να συμμετάσχουν στο  Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία,  στους εκπαιδευτικούς,
αναφερόμενος στο δύσκολο έργο που επιτελούν, αλλά και στους γονείς που στέκονται ακούραστοι κοντά στα παιδιά τους και τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.

Τέλος επισήμανε την ευθύνη της πολιτείας απέναντι στα σχολεία, με τη διαβεβαίωση πως η Δημοτική Αρχή  είναι και θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και κάλεσε όλους τους μαθητές να τον επισκεφτούν στο Δημαρχείο και να συζητήσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


2 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΑΝ ΜΑΝΤΑΝΟΣ .ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΣΕΙ !!!!!!!ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΞΥΔΗΣ>......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αριστερά έχει καταστρέψει τον τόπο και μια μέρα θα το πληρώσει ακριβά
    Αυτό δεν πρέπει να το ξεχασουν ποτέ οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΣΛΑΜ που έκαναν την Ελλάδα ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΚΟΤΟΥΣ .. Η δεξιά παρακολουθεί αδιάφορη και ανίκανη την καταστροφή . Σε λίγο καιρό φανατικοί ισλαμισυές θα σφάξουν εσάς τις γυναίκες σας και τα παοδοά σας . Εάν χαθεί η Ελλάδα οι νεκροί κσι οι μυριάδες μάρυυρες αυτής της χώρας θα σας πνίξουν στον ΟΛΕΘΡΟ της ΑΒΥΣΣΟΥ . Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ . Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ . ΕΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ...... ξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή