Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΚΘΗΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ...GAY!

γράφει ο Ίωνας
Δεν είναι μόνον  οι ορμόνες στις τροφές οδηγούν στην εκθήλυνση των ανδρών,  δεν είναι μόνον  ορισμένες ενώσεις που μιμούνται ανθρώπινες ορμόνες και προκαλούν εκθήλυνση των εμβρύων στη μήτρα, είναι και η...


συνειδητή προπαγάνδα των πολυεθνικών, που προωθούν την ομοφυλοφιλία και την εκθήλυνση των ανδρών.
Στη συγκεκριμένη διαφήμιση της αλλοεθνούς εταιρείας, το προϊόν ξεκάθαρα απευθύνεται στις γυναίκες. Η φωτογραφία όμως παρουσιάζει έναν δυτικό άνδρα και δημιουργεί την εντύπωση του «λάθους», ενώ στην πραγματικότητα προωθεί τη σύγχυση όσον αφορά τον αποδέκτη του μηνύματος, αλλά και υποβάλλει υποσυνείδητα ένα ομοφυλοφιλικό μήνυμα.


1 σχόλιο:

  1. Μακη χωνεψε το υπαρχει και το διαφορετικο!
    Αν εκανες μια στοιχειωδη ερευνα πριν γραψεις αρθρα στην κωλοφυλλαδα σου θα εβλεπες οτι η ομοφυλοφιλια ειναι γεννετικα καθορισμενη.Δηλαδη για να το καταλαβεις γκει γεννιεσαι δεν γινεσαι!
    Οι ολες αυτες καμπανιες που γινονται για να μας κανοθν και καλα γκει οπως εσυ θεωρεις δεν γινονται για αυτο αλλα γινονται για να δουμε και εμεις οι υπολοιπη οτι υπαρχει και το διαφορετικο να το σεβαστουμε και να συμβιωσουμε αρμονικα μαζι του.
    Δεν θα κανει ουτε η διαφημιση αυτη ουτε η τελεοραση ουτε η καντσιτα τον γιο σου πουστη!
    Αν ο γιος σου γεννηθηκε πουστης θα γινει πουστης αν οχι εν θα γινει...ουτς θα του το περασουνοι εξωγηινοι που θα επιβαλλουν την νε αταξη πραγματων υποσυνειδητα στο μυαλο!Διαβασε λιγο ενημερωσου....Ανοιξε το μυαλο σου και δες τα πραγματα σφαιρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή