Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

Είναι Ελληνίδα ή εχθρός της χώρας η Τασία Χριστοδουλοπούλου; Αντί να συμπονέσει τους ντόπιους κατοίκους που υποφέρουν τα πάνδεινα από τις ορδές των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν κατά χιλιάδες τα νησιά...

μας, αντί να τους ζητήσει συγγνώμη για το κακό που τους προκάλεσε, τούς επιτίθεται  κιόλας, λέγοντας ότι εκμεταλλεύονται από την παρουσία των μεταναστών για να τα...τσεπώσουν!  Συγκεκριμένα είπα χθες ότι η ροή των προσφύγων έχει κάνει τους κατοίκους των νησιών να πλουτίσουν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. 

Μιλώντας στο pressproject.gr, η κυρία Χριστοδουλοπούλου είπε: «Πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο, έχουν φτάσει στο σημείο μέχρι και να τους ζητούν λεφτά για να τους φορτίσουν τα κινητά τους».

Επίσης, άφησε υπονοούμενα για τη στάση της Αστυνομίας -και δη του Γ.Πανούση- λέγοντας ότι το προηγούμενο είχε διαθέσει μόνο 8 αστυνομικούς για τη διαδικασία ταυτοποίησης των μεταναστών και προσφύγων, ενώ τώρα η υπηρεσιακή κυβέρνηση κατάφερε να βρει 80 αστυνομικούς για να σταλούν στα νησιά.
φωτό: Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Ξέρω γιατί κατηγορείς την. κ. Χριστοδουλοπούλου. Το κάνεις γιατί σου έθιξε τον Πανούση,τον υπουργό, που είχε το θάρρος να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα, αλλά να μην κάνει απολύτως τίποτα για την αστυνόμευση της Λέσβου κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ΄εσενα θα ασχοληθω αργοτερα πλυσε μουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! ''ΤΣΑΜΠΑ''ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή