Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ "Ε" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΕΛΑΙΑΣ! ΔΥΝΑΤΟΟΟ!

Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχει αλλά συνεργαζόμενο με....

την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Δείτε τη δήλωση επωνυμίας εμβλήματος και πολιτικού φορέα.


Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2015

α) τον κ. Πρόεδρο
της Βουλής των Ελλήνων και
β) τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου


ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΛΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ


Με την δήλωση αυτή, σας γνωστοποιούμε, σε συνέχεια ανάλογων δηλώσεων μας των Ευρωεκλογών
Α) 2004 («Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία, Αμεση Δημοκρατία»), Η ) 2009 Ελληνικά Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» ) και
Γ) από 1-5-2014 («Ευρωπαϊκά Αντιμνημονιακό Μέτωπο» - Συνασπισμός τεσσάρων πολιτικών κομμάτων μεταξύ των οποίων και του Κινήματος μας) καθώς και των Βουλευτικών Εκλογών:
Α) 2009 («ΑΜΕΣΗ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !»),
Β) από 28-5-2012 («ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ») και
Γ) από 9-1 -2015 («ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ - ΛΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ»), ότι:
δηλώνουμε τη συνέχιση της συμμετοχής ανεξάρτητων Ελλήνων πολιτών που διεκδικούμε εφαρμογές Άμεσης Δημοκρατίας και Παράλληλων Θεσμών στα κοινό, ενώ αναβαθμίζουμε την άσκηση της προβλεπόμενης κατ’ άρθρο 1, παρ. 2 του Συντάγματος λαϊκής κυριαρχίας, ως θεμελίου του δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως εκφράστηκε και με το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 κατά τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, οπότε και  στο συμβατικό πολιτικό επίπεδο θα υποστηρίζουμε την ίδια ημερομηνία με συμβολική συμμετοχή κατ1 αρχήν το πλέον εκπροσωπούμενο ήδη στη Βουλή πολιτικό κόμμα της «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»  που μας δίνει δυνατότητες πραγματοποίησης της πολιτικής αμεσοδημοκρυτικής μας δράσης, που θα φέρει την εξής επωνυμία. κατ' άρθρο 37 της εκλογικής νομοθεσίας σε όλη την Επικράτεια:
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.Α.Μ.) για φαρμογή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015»
και με το ίδιο ως άνω έμβλημά μας του διπλού κεφαλαίου
πλάγιου «Ε» με κλάδο ελαίας θα υποστηρίζει στο μέλλον την ΕΝΙΑΙΑ πολιτική έκφραση και των λοιπών αντιμνημονιακών εκφράσεων του Ελληνικού Λαού,
όπως: α) το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο — ΕΠΑΜ και β) τον Συνασπισμό πολιτικών κομμάτων:«Α. Κ. Κ. ΕΛ - ΛΕΥΚΟ - ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» στον οποίο
κατόπιν πολιτικής μας συμφωνίας παραχωρούμε και τη δυνατότητα εμφάνισης στα ψηφοδέλτια του κατοχυρωμένου διακριτικού μας τίτλου: (ΑΜΕΣΗ) ΔΗΜΟΚΡΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !
Με τιμή,
Γιώργος Κόκκας, Δικηγόρος Συντονιστής «Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας» και της Κίνησης (ΑΜΕΣΗ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου