Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! Ο ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!

Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, εκδότης της τοπικής εφημερίδας "30 Μέρες" (η οποία ανέστειλε την έκδοσή της από τον Ιούνιο του 2014, όταν και ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος), κάθεται εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μετά από έφεση σε καταδικαστική απόφαση που πέτυχε εναντίον του ο Δ. Νικολάου, πρώην Δήμαρχος Χολαγού. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών. 
Πρωτόδικα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "8Προτάσεις"...


είχε καταδικαστεί σε 6 μήνες φυλάκιση  για άρθρο του που αφορούσε σε δάνεια που είχε πάρει ο μηνυτής (ως Δήμαρχος) για την ανάπλαση της οδού Περικλέους και τη δημιουργία του ΚΑΠΗ (οδό Αγαμέμνονος). 
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, όπως μας είχε πει μετά την δικαστική απόφαση, δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να δημοσιεύσει το έγγραφο της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου που βεβαίωνε ότι πράγματι η Δημοτική Αρχή είχε πάρει δάνεια και πως του είχε προξενήσει εντύπωση η τόσο βαριά ποινή, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Δ. Νικολάου, ενώ δυο προηγούμενες φορές, κατά τις οποίες η δίκη ανεβλήθη, δεν είχε προσέλθη με δικηγόρο, ήταν στοιχείο που τον παραπλάνησε, με αποτέλεσμα και ο ίδιος (ο κατηγορούμενος) να καθίσει στο εδώλιο χωρίς δικηγόρο κι έτσι να καταδικαστεί!
Η περίπτωση του Δ. Νικολάου πρέπει να αναζητηθεί στα...ρεκόρ Γκίνες. Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει άλλος τοπικός άρχων που να έχει κάνει τόσες μηνύσεις σε βάρος του τοπικού τύπου! Έχει μηνύσει σύσσωμο τον τοπικό τύπο. Μάλιστα ο εκδότης του 'Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" οδηγήθηκε 5 φορές κατηγορούμενος, χωρίς ωστόσο να καταδικαστεί καμία φορά!!! Αυτό προφανώς είναι ένα...σπόρ για τον Δ. Νικολάου στο οποίο επιδίδεται με ιδιαίτερη ζέση και τώρα που είναι απλός δημοτικός σύμβουλος. Μάλιστα, όπως ακούγεται προτίθεται να καταθέσει και αγωγή σε βάρος του Χ. Κουγιουμτζόπουλου προκειμένου να επιτύχει και χρηματική ικανοποίηση! 


2 σχόλια:

  1. Στην Μυτιλήνη οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα κάψουν τα πάντα και θα σκοτώσουν αθώους Έλληνες. Σε λίγο καιρό θα κάψουν και την Αθήνα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή