Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η ΝΔ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 6ο ΚΟΜΜΑ Η ΛΑ.Ε., ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΑΝΕΛ 100% ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Η σημερινή δημοσκόπηση του Επαμεινώνδα Πανά την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ δείχνει ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ! Κι εμείς, εδώ από τον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή" το έχουμε δηλώσει δημόσια (ακόμη και από τα τηλεοπτικά κανάλια) ότι το πολιτικό έγκλημα που έκανε ο Τσίπρας να φτύσει το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και να επιβάλει το χειρότερο Μνημόνιο, θα το πληρώσει. Ο ελληνικός λαός θα τον τιμωρήσει κατακρημνίζοντάς τον στις εκλογές. 
Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοσκόπηση του καθηγητή κ. Πανά η οποία έγινε σε τρία μεγάλα εκλογικά διαμερίσματα (Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Κρήτης), η ΝΔ ΚΌΒΕΙ ΠΡΏΤΗ ΤΟ ΝΗΜΑ. 
Συγκεκριμένα, στην....


Αττική είναι πρώτη με 29,9% έναντι 26,3% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Κεντρική Μακεδονία η διαφορά ανοίγει υπέρ της ΝΔ με 33,7 ένατι 26,6% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην Κρήτη ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 29,8% έναντι 26,1% της ΝΔ! Η κεφαλή όμως που φαίνεται να παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη είναι βραχεία, αν αναλογιστεί κανείς ότι στις εκλογές του Ιανουραρίου, η διαφορά που χώριζε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ ήταν περίπου 25 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του! Αυτές εξανεμίστηκαν σήμερα! 

ΑΝΑΦΟΡΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΚΌΜΜΑΤΑ
Η Χρυσή Αυγή είναι παντού και σταθερά τρίτο κόμμα, με ποσοστά από 5,4% έως 9,3% (Κ. Μακεδονία). Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να έχει ανακάμψει και να κατακτά την τέταρτη θέση, με ποσοστά από 4,9% έως 5,2%. Η Λαϊκή Ενότητα, το ΠΟΤΑΜΙ και  το ΚΚΕ δίνουν μάχη για την 5η θέση. Τα ποσοστά του κόμματος Λαφαζάνη κυμαΊνονται από 3,4% έως 5%. Το ΠΟΤΑΜΙ έχει ποσοστά από 4,2% έως 6,0%, ενώ το ΚΚΕ από 2,8% έως 4,9%. 
Οι ΑΝΕΛ δεν μπαίνουν στη Βουλή ούτε με...προσευχές, ενώ μάλλον εκτός βουλής μένει και ο Λεβέντης με την Ένωση Κεντρώων! 

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους και κάποιος που δεν δουλεύει για τον τσυριζα. Συγχαρητήρια και στο blog που το βγάζει. Εκπληκτικός ο καθηγητής. Ερχόμαστε!!!!!!!! Ας επιστρέψει το γαλάζιο της αισιοδοξίας στις καρδιές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' ό,τι κατάλαβα οι πολίτες ψηφίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ,
    δηλαδή μνημόνια !!!
    Και περιμένει αυτός ο λαός να προκόψει με τα μνημόνια;;;;
    Λαέ, αυτή η κατάντια σου αξίζει άραγε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως θα έχουμε εκπλήξεις και οι μνημονιακοί θα κλάψουν πολύ...;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή