Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...

Είναι πανθομολογούμενος ο θαυμασμός που τρέφει ο Αλέξης Τσίπρας στον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, άλλωστε για αυτό έχει βαφτίσει τον μικρό γιο του Ορφέα Ερνέστο. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι κατά την εφηβική ηλικία του προσπαθούσε να του μοιάσει και οπτικά.
Σε ένα συλλεκτικό, ανεπανάληπτο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «altsantiri.gr»… αποκαλύπτεται ακριβώς αυτό, ότι ο...

πολιτικός ηγέτης που ανέλαβε να εκτινάξει την ελληνική Αριστερά έστεκε για ξύρισμα μπροστά στον καθρέφτη, έχοντας στο μυαλό του τον άνθρωπο-σύμβολο αυτής παγκοσμίως!
che-guevara-570
Το 1995, σε ηλικία 20 ετών, ο εκκολαπτόμενος πολιτικός μηχανικός Αλέξης Τσίπρας αναπτύσσει τις θέσεις του για την πολιτική, ως ηγετικό στέλεχος των αυτόνομων φοιτητικών σχημάτων, ενόψει των φοιτητικών εκλογών, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ» του τότε ΣΚΑΪ.
Η σύζυγος σήμερα του Νίκου Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου, είναι αυτή που κάθεται δίπλα στον γενειοφόρο Αλέξη, ο οποίος αν υιοθετούσε ξανά το ίδιο look, είναι βέβαιο ότι θα επισκίαζε την ψηφοθηρική - είναι η αλήθεια - μουστάκα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!
Θα ήταν λάθος πάντως να αφήσουμε ασχολίαστο και το αλά ροκ σταρ φουντωτό μαλλί, το οποίο ωστόσο φαίνεται ότι σχεδιάστηκε με χαίτη προς τα... μπρος για να καλύψει την απουσία μπερέ, που για λόγους image (και με... πόνο ψυχής προφανώς) αδυνατούσε να φορέσει ο Αλέξης.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου