Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ (246 χλμ)! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 9 ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ....ΗΜΙΘΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ!

Σύγχρονος ημίθεος ο Δημήτρης Ζιαμπάρας!
Ο αθλητής που βλέπετε είναι ο Δημήτρης Ζιαμπάρας ένας σύγχρονος ημίθεος. Έτρεξε τον Φειδιππίδειο δρόμο 246 χλμ (από την Αθήνα στη Σπάρτη) και τερμάτισε πρώτος με χρόνο 33 ώρες 40 λεπτά και 09 δευτερόλεπτα! 
Ο Δημήτρης Ζιαμπάρας μπορεί εδώ και καιρό να μην μένει στον Χολαργό αλλά είναι από...φύτρα Χολαργιώτης, η δε ξαδέρφη του είναι η Νίκη Ζιαμπάρα υπεύθυνη στο γραφείο τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού! 
Πρέπει να σημειωθεί ότι στον πιο εξαντλητική διαδρομή όλων των...

εποχών, στον Φειδιππίδειο δρόμο δηλαδή τερμάτισαν 9 αθλητές από τους συνολικά 44 που ξεκίνησαν τον αγώνα. 
Ο Παύλος Μπασδέκης...πατάει τα 70 χρόνια και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Ο Θεός να τον έχει πάντα γερό. Είναι σύμβολο ανδρείας που δείχνει τις αστείρευτες δυνάμεις που έχει ο άνθρωπος, αν πιστέψει στον εαυτό του! 
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο επίσης Χολαργιώτης 69χρονος Παύλος Μπασδέκης ο οποίος ολοκλήρωσε την απόσταση σε χρόνο 39 ώρες 16 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα! Ο Παύλος τερμάτισε στην 7η θέση!
Πρόκειται για δυο ήρωες τους οποίους ο Δήμος έχει χρέος να τιμήσει. Και επειδή οι αθλητές αυτοί προπονούνται στο νταμάρι, στις αθλητικε΄ς εγκαταστάσεις του Χολαργού στον Τσακό, το πρώτο πράγμα που οφείλει να κάνει η Δημοτική Αρχή είναι να φτιάξει -επιτέλους- τον αγωνιστικό χώρο, τον στίβο!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου