Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ! ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ!!! ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!

Το λέμε και το φωνάζουμε εδώ και πολύ καιρό: οι λαθρομετανάστες και δη οι τζιχαντιστές που υπάρχουν ανάμεσά τους, έχουν στόχο να χτυπήσουν τα αρχαιολογικά μας μνημεία και μουσεία! Σήμερα λοιπόν το...

μεγάλο θέμα που πέρασε στα ψιλά είναι ο σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο από μαχαίρι αλλοδαπού! Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον προαύλιο χώρο του Μουσείου, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologita.gr, ο εργατοτεχνίτης του Υπουργείου Πολιτισμού ζήτησε, από τους αλλοδαπούς που κατακλύζουν κάθε βράδυ τον προαύλιο χώρο, να απομακρυνθούν. Ωστόσο, ένας εξ' αυτών του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε, χρησιμοποιώντας λάμα 45 εκατοστών!
Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και του έγιναν 17 ράμματα και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αλλοδαπός προσπάθησε να επιτεθεί και σε άλλους εργαζόμενους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον συνάδελφό του τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. 
Το περιστατικό, είτε είναι τυχαίο είτε όχι, έδωσε το μήνυμα και σε μας αλλά και ανάμεσα στους λαθρομετανάστες! Αυτοί θα ξαναχτυπήσουν, θυμηθείτε το. Χιλιάδες λάθροι φτάνουν καθημερινά στην Αθήνα! 

2 σχόλια:

  1. Καθάρματσ και ανθέλληνες αυτοί που τους μαζεύουν στην Πατρίδα μας όλους αυτούς τους φονιάδες από τα βάθη της Ασίσς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα είναι ανίκανη να προστατέψει τα σύνορα της γιατί οι προδότες ανθέλληνες πιλιτικοί έδωσαν Γη και Ύδωρ στο Ισλάμ . Στα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν πολλοί απο εσάς θα πληρώσουν βαρύ τίμημα στους ισλαμοφασίστες φονιάδες που ήρθαν από τα βάθη της Ασίας οραματιζόμενοι να κάνουν την Ελλάδα ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ . Η αδιαφορία και η άγνοια θα πληρωθεί με αθίμα χιλιάδων αθώων . Αυτά τα εγκλήματα και οι αποκεφαλισμοί που συμβαίνουν στην Συρία σύντομα θα γίνουν πράξη και εδώ . Οι αριστεροί αληταράδες του ΣΥΡΙΣΛΑΜ και του ΓΚΙΑΟΥΡ Τσίπρα Αγά μισούν θανάσιμα την Ελλάδα . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή