Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ"! ΒΙΝΤΕΟ.

Όταν θα δούμε (Όχι Θεέ μου) τζιχαντιστές να κόβουν κεφάλια Ελλήνων μέσα στη χώρα μας, να δούμε ποιοι κωλο-πολιτικοί θα έχουν το θράσος...

να εμφανιστούν και να υπερασπιστούν τον πολυπολιτισμό και τα ανοιχτά σύνορα! Τζιχαντιστής μέσα στην Ελλάδα δήλωσε ευθαρσώς ότι θα έκοβε κεφάλια χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Θα έκοβε το κεφάλι κάθε ανθρώπου που θα ένιωθε ότι απειλεί την θρησκεία του σύμφωνα με τον ίδιο. Είναι απόλυτος και φαίνεται αποφασισμένος. Και μάλιστα δηλώνει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τζιχαντιστές. Το ρεπορτάζ είναι του Βαγγέλη Γκούμα από το Star και δείχνει πού μας οδηγούν οι ξεφτίλες πολιτικοί μας! 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/PfeNqhz7w0g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Το βίντεο είδαμε στο http://national-pride.org/

2 σχόλια:

  1. ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Αιθιοπία υπάρχει φοβερή φτώχεια, η ανεργία φτάνει στο 60%.
    Είδατε κανένα Αιθίοπα στην Ελλάδα;;
    Οι Αιθίοπες όμως είναι Χριστιανοί. Μήπως αυτό σας βάζει σε σκέψεις;;
    Ο έχων νουν καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή