Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

Η αντιπυρική περίοδος τελείωσε και στον Χολαργό-Παπάγου η εθελοντές της Δασοπροστασίας (ΔΑΠΑΧΟ) πήραν τα εύσημα από όλους! Πολλά συγχαρητήρια  πήραν από την Περιφέρεια, αλλά και από την Πυροσβεστική και το Δασαρχείο, για το έργο τους και την ετοιμότητα που...


έδειξαν καθ' όλη την περίοδο του θέρους και του φθινοπώρου! 
Η ομάδα των εθελοντών με επικεφαλής τον Βαγγέλη Στογιάννη έπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους και τους οφείλουμε όλοι μας (δημότες-κάτοικοι και τοπικός τύπος) ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο!

28 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας έστειλε συγχαρητήρια, ή αμέλησε λόγω Τουρκίας;
    "Επικοινωνιακά σκίζει''..στη πράξη χωλαίνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Στην πράξη χωλαίνει;". Έχετε προσωπική πείρα; Είστε εθελοντής/ντρια; Κάνετε βάρδιες στο βουνό; Αφήνετε τον αναπαυτικό καναπέ σας και κάνετε παρατήρηση στον Υμηττό; Μήπως σημειώθηκε φωτιά και η ΔΑΠΑΧΟ ολιγώρησε; Μήπως σε πλημμύρες, αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων κ.λπ. σας καλούν και πηγαίνετε εσείς; Ε, λοιπόν, δεν ξέρω για τον Τσίπρα, αλλά σας δίνω τα δικά μου συγχαρητήρια. Εύγε κ. Ανώνυμε! Για μια ακόμα φορά τεκμηριώνετε την άποψή σας!

      Διαγραφή
  2. χα χα χα χι χα χαχου χου. Μπράβο με έκανες και γέλασα πάλι...Τώρα σοβαρά μιλάς, ''πουθενάδες'' σας αποκαλούν, όχι για να μην τρελαθούμε δηλαδή. Για ρώτα να μάθεις που ακριβώς συμμετείχατε, εκτός και αν εννοείς, όταν πάτε για την ...''φωτογράφηση'' με καθυστέρηση μιάς ώρας, πράγμα φυσικό, αφού μέχρι να ειδοποιηθείτε και να πάτε από τα σπίτια σας περνάνε κανα δύο ωρίτσες !! Πάντως βάρδια δεν το λές αυτό, κάπως αλλιώς το λές, αλλά είπαμε...στο παιχνίδι της επικοινωνίας δεν έχετε ''αντίπαλο'' !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που γελάτε... Μάλλον είναι και το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά... Όχι; Γιατί επί της ουσίας δεν λέτε τίποτα... Κρατάτε κρυμμένα μυστικά... γιατί ντοκουμέντα δεν διαθέτετε. Μόνο γέλιο! Μπα σε καλό σας...

      Διαγραφή
  3. Tεχνικά μιλώντας, αν δεν κόψεις το κέικ σε κομμάτια και το φας όλο, τότε έχεις φάει μόνο ένα κομμάτι!
    Τέτοια επικοινωνιακά ευφυολογήματα χρησιμοποιήστε στη δαπαχόρευε και θα κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας για πολύ καιρό ακόμα. Άλλωστε έχετε τον μαίτρ εκεί, τον αρχιερέα του ψεύδους...!!
    Σωστά Μπόλεκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακρίνω μια ζήλεια στα λεγόμενά σας. Έχετε να μας προτείνετε άλλον... μαιτρ; Μήπως το "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" σας αφορά; Αλήθεια, όταν δεν "θάβεται" τη ΔΑΠΑΧΟ, ασχολείστε με κάτι άλλο ή είστε επαγγελματίας στο είδος σας;

      Διαγραφή
  4. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις γισ τον Τσίπρα τέτοια εποχή και τα ΛΗΣΤΤΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ του που μας έχει πηδήξει όλους ; Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ να είστε ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ του Γ...... του ΣΥΡΙΖΑ που έχει πουλήσει την Ελλάδα στους τοκογλύγους . Φιλότημο Ρε δεν έχει κανείς από εσάς εκεί στο βουνό ; Που είναι η Αξιοπρρπεια σας ; Έχετε διώξει όλο τον κόσμο από τον βουνό . Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συμμορία από ΑΛΗΤΑΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και απομεινάρια του Κεμάλ Πασά . Εχθές ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Τσίπρας ήταν σαν χεσμένος μπροστά στον Ερντογάν Πασά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωριζόμαστε από κάπου; Ξέρετε αν είμαι συνιστώσα κάποιου Γ...; Και σεις, πάλι, είχατε πάρει τα βουνά και σας γύρισαν πίσω; Α παπαπαπα.... ντροπή τους!

      Διαγραφή
  5. Διακρίνω ένα άγχος και μιά σύγχυση στις απαντήσεις σας. Μην αγχώνεστε δεν κάνει. Άλλωστε ο Υμηττός δεν περιμένει και τίποτα από σας. Επιβιώνει μόνοςτου. Για φωτογραφήσεις με το Λιάκο είστε πρώτοι. Α και για το άγχος χαπάκια αγχολυτικά. Κάνουν καλό . Και πολύ σκόρδο ..χαλαρωνει τα νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα... ΕΑΜοβούλγαροι παιδί μου, τι να πεις... ούτε ένα εθνόσημο... Τσίπα δεν έχουν, τσίπα... Ενώ εσείς, με το "σεις" και με το "σας" την έχετε τη ΔΑΠΑΧΟ! Και πατριώτης, ε... ώς το κόκαλο. Γιατί, τι καθορίζει τον πατριώτη; το εθνόσημο. Μη πω για την προθυμία σας και την αμέριστη αγάπη σας για τον Υμηττό. Πού σας χάνουμε πού σας βρίσκουμε, εκεί, εκεί, ψηλά στον Υμηττό... λαλαλαλα... Γιατί δεν μας νοιάζει αν οι εθελοντές, ως συνειδητοί εθελοντές βεβαίως, αντί να κάθονται σπίτι τους, στον υπολογιστή τους (καλή ώρα) πηγαίνουν στις βάρδιες τους ή στις επιχειρήσεις. Σημασία έχει το εθνόσημο. Αφήστε που οι περισσότερες στολές της ΔΑΠΑΧΟ έχουν και εθνόσημο. Μήπως να κάνετε ανανέωση των πληροφοριών σας... Λέω μήπως... Α, και επίσης δεν είναι ο Στογιάννης ολόκληρη η ΔΑΠΑΧΟ. Άλλο αν εσείς έχετε το ίρτζι σας μαζί του. Αλλά υπάρχουν και γιατροί, δείτε το παρακαλώ!

      Διαγραφή
    2. Δεν πας μέχρι τον Πειραιά, να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες..;

      Διαγραφή
  7. Έτσι για την ιστορία γιατί δεν θυμάται κανείς έστω και μία φωτιά που να πήρατε μέρος ? Μήπως άλλος έχει το όνονα και άλλος τη χάρη ? Ακούγεται ότι είστε και μέγας ταβλαδόρος συν τοις άλλοις. Κατά τα άλλα οι στολές σας μαράνανε. Ο μπερντές λείπει μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν θυμάστε, είναι ιατρικό θέμα. Για την ιστορία, λοιπόν, η ΔΑΠΑΧΟ συμμετείχε και μάλιστα ενεργά στη φωτιά του Υμηττού (Ιούλιος 2015), στην κατάσβεση μικρής φωτιάς στη Χατζηκωνσταντή. Υπάρχουν ανακοινώσεις, δημοσιεύματα. Διαβάζετε (εκτός από το να ακούτε) υποθέτω. Θα σας βοηθήσει στη σωστή ενημέρωση.

      Διαγραφή
    2. Τον Ιούλιο του ΄15 η φωτιά σας έπιασε στον ύπνο. Όταν ''ξυπνήσατε'' μετά από τρείς ώρες(περίπου) στείλατε πεζοπόρο που καθόταν και ''χάζευε'' το πεζοπόρο της Δ΄ να επιχειρεί (επιτυχώς, εφ΄ όσον αποτελείτο από έφεδρους του Ε.Σ) ενώ εσείς κάνατε ακόμα ''σχέδια'' για το πώς θα προσεγγίσετε την περιοχή...!
      Δεν σε παίρνει να λές ''μικρά ψεμματάκια'' σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την ''ιστορία''...γι΄ αυτό ''καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς'' !
      Άστο, δεν σε συμφέρει, κάνε το ''επικοινωνιακό σου παιχνιδάκι'', αλλά μην το δημοσιοποιείς παρα έξω από το δημαρχείο, γιατί εκτίθεσαι !! (ανεπανόρθωτα)

      Διαγραφή
    3. Έστω πως παίρνουμε τη δική σας υπόθεση και... αργοπορήσαμε στη φωτιά. Εσείς, αλήθεια πού είσαστε εκείνη την ώρα; Μασούσατε ή μιλούσατε; Και δικαιούστε να μιλάτε, εκ του ασφαλούς, και να κρίνετε τη ΔΑΠΑΧΟ και να αναφέρετε εσείς επικοινωνιακά παιχνίδια, από τον καναπέ σας. Ε, όχι... Νομίζω πως παίρνετε αυτό που σας αξίζει - το περιθώριο και την απαξίωση. Άντε και κανένα χάπι για την πίεση... Νομίζω πως ένα κοκκίνισμα το παθαίνετε συχνά...

      Διαγραφή
    4. Γειά σου Μπαλούρδο, τώρα σε κατάλαβα ότι είσαι ο καινούριος.

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα Μπαλούρδο. Είσαι σίγουρα ο καινούργιος. Μη σε παραμυθιάζουν πολύ γιατί θα φας κι εσύ χοντρό φέσι ! Ξέρει ο Μπόλεκ καθότι παλιά καραβάνα !!

      Διαγραφή
    6. Δεν κατάλαβες, μάλλον ο Μπαλούρδος θα βάλει ''φέσι'' στους άλλους.
      Το συνηθίζει να ''δαγκώνει'' ανυποψίαστους.

      Διαγραφή
  8. Πολλούς φανφαρονισμούς βλέπω κε Μπόλεκ, φοβάστε κάτι που έρχεται από το μέλλον;
    Υποψιάζομαι ότι κάνετε το ''καλό παιδί'' για να σας φανεί χρήσιμο μελλοντικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόλεκ, παρακαλώ...

      Διαγραφή
    2. Και ο Λόλεκ, καλό παιδί είναι, όλοι καλά παιδιά είμαστε..., όλοι ;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ναι, αλλά ο Λόλεκ δεν είναι Μπόλεκ, γιατί ο Μπόλεκ δεν χωρά στα στενά όρια ενός ατόμου...είναι ''ιδέα'', είναι η ίδια η ''θεϊκή'' υπόσταση στη μίζερη ζωή του πλανήτη, είναι το Α και το Ω. ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ , άπαξ και δια παντός. Τέλος, μετά το απόλυτο χάος...και μετά το χάος(;;) Αυτός ...(σαν την κότα και το αυγό ένα πράγμα, ποιος έκανε ποιόν, καταλάβατε...; για να μου εξηγήσετε και μένα!)
      Φτού γαμώτο, πάλι ''ληγμένα'' πήραααα............

      Διαγραφή
  9. Σιβυλλικά απαντώντας στον 12:44 π.μ, του λέω το εξής:
    ``Εκεί που είσαι ήμουνα...και εκεί που είμαι θα ΄ρθεις΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ΣΚΑΤΟΦΥΛΑΔΑ την Αυγή ξέρεις και την κουβαλάς στο βουνό και βρομάει ο τόπος από την μπόχα κομμουνιστή ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον άλλο τον απροσάρμοστο τον συριζαίο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ τι τον θέλετε εκεί πάνω . Αυτόν που νομίζει ότι είναι Δημοτικός Σύμβουλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε, καλά, εδώ οι άλλοι νομίζουν ότι είναι εθελοντές, τι να πεί κανείς τώρα, άντε να τους πείσεις ότι αυτό που κάνουν δεν είναι εθελοντισμός, αυτό που κάνουν είναι η χαμαλοδουλειά του δημαρχείου, αντί να την κάνουν οι εργάτες (που δεν προσλαμβάνουν στον δήμο) και τρέχουν οι κακόμοιροι από εδώ και από εκεί για δένδρα, για πλημμύρες, για λακκούβες...γενικών καθηκόντων όπως λέγαμε και στον στρατό. Και το χειρότερο είναι ό,τι την δόξα την παίρνει Ο Ένας και οι άλλοι (αυτοί που κουράζονται) μπουκάλα και στην αφάνεια...!
    Κοροϊδία φίλε μου, για αυτό και την ...''έτζασα'' με ελαφρά πηδηματάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βαρέθηκα, δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
    Θα ασχοληθεί άλλος από εδώ και πέρα, κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό.
    Θα σου υπενθυμίσω όμως μια ωραία παροιμία του θυμόσοφου λαού:
    ``Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη...αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη΄΄
    Πιο πολύ τον νοικοκύρη, θα προσθέσω εγώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή