Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ...ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ο Ρότσιλντ, στον οποίο υποκλίνεται μέχρι και ο πάπας, φιλώντας του το χέρι, πριν από λίγους μήνες έδωσε συνέντευξη από την Κέρκυρα, όπου είναι η έπαυλή του....
 
Προσέξτε τον π΄λως μιλάει και πώς αποφαίνεται για τη διαχείριση των θεμάτων της Ελλάδος και πώς είναι σα να δίνει οδηγίες, γραμμή πλεύσης προς την (τότε) ελληνική κυβέρνηση! 
Πολλοί τον θεωρούν κουμανταδόρο της τραγικής κατάστασης που περνά η Ελλάδα μας. 
Δείτε το βίντεο το οποίο έχει ήδη κάνει πάνω από 219.000 views

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Kh9kNmq-5fo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
πηγή βίντεο:  http://greeknewsondemand.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι κάτι νέο, είναι του 2014. Διαφαίνεται η σύγκρουση Αγγλοαμερικανών και Γαλλογερμανών. Οι πρώτοι θεωρούν αδιανόητο να έχουν ένα ανταγωνιστικό νόμισμα (το ευρώ) το οποίο "στήθηκε" από το δολλάριο. Οικονομικά διαλυμένες χώρες ήταν Γερμανία και Γαλλία, όταν τέλειωσε ο Β΄ ΠΠ.

    Διάλεξαν εμάς για σάκο του μποξ στο ευρωπαϊκό ρινγκ. Ευρύτερα στο παγκόσμιο, υπάρχουν πολλοί σάκοι, με πρώτους και καλύτερους τους αραβικούς. Διάλεξαν εμάς, αφήνοντας για την ώρα Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία λόγω θρησκείας. Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη χώρα, οι άλλες είναι Καθολικές. Έβγαλαν τα μάτια τους με τούς προτεστάντες πριν από 70 τόσα χρόνια και δεν θέλουν να κάνουν πάλι τα ίδια. Να φτιάξουν ξανά ένα Χίτλερ made in EU δεν τους βγαίνει, αν και δεν αποκλείεται. Με τους Άραβες είναι εύκολο, αυτοί σφάζονται μεταξύ τους ασταμάτητα. Αλλά σφάζονται και με τους Εβραίους κι εδώ υπάρχει μπλέξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή