Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ! ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΥΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

φωτό αρχείου
Για ρατσισμό έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημ. Σχολείου  Ωραιοκάστρου  επειδή με ομόφωνη απόφασή του δεν δέχεται τα προσφυγόπουλα στο σχολείο του!  Τέτοια...

υπονοούμενα άφησε και ο υπουργός Φίλης ο οποίος κάλεσε δε τους γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου "να ξανασκεφτούν αυτή την απόφασή τους" καθώς, όπως τόνισε, "δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, αντιθέτως είναι ομορφιά".
Δείτε όμως ποιοι ουσιαστικοί και πολλοί λόγοι μπορούν να υπάρχουν, τους οποίους ξεπερνά ο κόσμος κατηγορώντας για ρατσισμό τον Σύλλογο. Μας εξηγεί η αναγνώστριά μας Μαρία:

Από όσο γνωρίζω, εάν ένα παιδάκι κάνει κάποια ζημιά στο σχολείο, ενημερώνονται οι γονείς του και επιβαρύνονται το κόστος.

Εάν λοιπόν ένα "προσφυγόπουλο" πάρει μια πέτρα και σπάσει δυο-τρία τζάμια, ποιος θα επιβαρυνθεί το κόστος; η μαμά με την μαντίλα και την σαγιονάρα στο hot spit; ή ο μπαμπάς με το λεχριτοσόρτς και το λίγδα μαλλί θα βγάλει από την τσέπη το μάτσο τα πεντοχίλιαρα για να επισκευάσει τη ζημιά;
Δεν συζητώ για την ελονοσία. Ούτε για τα άτομα που ήδη νοσούν στη Βόρειο Ελλάδα. Και μη μου πει κανείς ότι είχαμε ελονοσία και πριν δυο χρόνια. Όλος αυτός ο συρφετός την έφερε μαζί του, και την φυματίωση (από την οποία παρεμπιπτόντως ούτε τα ελληνόπουλα εμβολιάζονται διότι δεν υπάρχουν φράγκα στα ταμεία του κράτους για εμβόλια) και την ηπατίτιδα και όλες αυτές τις "παιδικές" ασθένειες.

Κρίμα.
Κρίμα που η χώρα διοικείται από μια χούφτα ΔΗΘΕΝ ανθρωπιστών.

Γιατί δεν πάνε στην Αυστραλία όλοι αυτοί οι αναξιοπαθούντες;
Διότι, ούτε απέξω από το λιμάνι δεν τους αφήνουν να περάσουν. Διότι εκεί υπάρχουν νόμοι και υπάρχει και κράτος οργανωμένο. Εδώ, υπάρχει ... άστο καλύτερα. Ας μην το πω.



11 σχόλια:

  1. Η αναγνώστριά σας Μαρία δεν γνωρίζει ότι : οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ζώα οπως τείνει να τους παρουσιάσει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προέρχονται από μια περιοχή που σπαράζεται από εμφύλιο πόλεμο. Αν δει κανείς φωτογραφίες πριν τον πόλεμο θα δει τις κατεστραμμένες πόλεις καλύτερες από την Αθήνα. Με μεγάλες λεωφόρους με τεράστια εμπορικά κέντρα με ακριβά αυτοκίνητα. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εδώ για να σώσουν τις ζωές και τα παιδιά τους από τον θάνατο. Δεν είχαν καμμιά όρεξη να αφήσουν τα σπίτια και τις δουλειές τους για να έρθουν στην "φιλόξενη" Ελλάδα και να έχουν αντιμετώπιση κατωτέρων ανθρώπων. Η Μαρία που από την ασφάλεια του σπιτιού της κάνει κριτική για βρώμικους και άρρωστους πρόσφυγες πως θα αισθανόταν αν μία βόμβα σκότωνε τους γονείς και τα αδέρφια της και έπρεπε η ίδια να πάει με τα παιδιά της σε άλλη χώρα για να επιβιώσει. Κατηγορουν το Ισλάμ με τον άκρατο φονταμενταλισμό και τους τρομοκράτες αλλά εμείς ως ορθόδοξοι το "αγαπάτε αλλήλους" το έχουμ ξεχάσει. Ας αντιμετωπίσουμε ως ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με το ίδιο αίμα την.ίδια καρδιά τα ίδια μάτια αυτούς του δυστυχισμένους και ας αφήσουμε στην άκρη το μίσος και την απακίωση. Άλλωστε εμείς ως Έλληνες γνωρίσαμε την προσφυγιά πολύ καλά το 22 με την καταστροφή της Σμύρνης. Τίσο γρήγορα ξεχνάμε....τόσο γρήγορα ο "Ξένιος Ζεύς" θυσιάστηκε στο βωμό της ξενοφοβίας και του ρατσισμού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ????

      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
      ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.

      ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ...
      ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
      ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ?

      ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

      ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ...
      ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΤΗΝΗ = ΓΚΟΙΜ...
      ΕΚΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΒΡΩΜΟΟΒΡΙΟΙ ?
      ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ?

      Διαγραφή
  2. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΚΛΠ
    . Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου).
    ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ 34 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι θέλουν να διδάξουν ανθρωπισμό, άς ακολουθήσουν το παράδειγμα την μητέρας Τερέζας. Άς πάνε εκεί που πραγματικά υπάρχει ανθρωπιστική κρίση να προσφέρουν. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται ο κάθε άσχετος ψυχάκιας να απαιτεί μια ολόκληρη χώρα να μεταβληθεί σε πανδοχείο αναξιοπαθούντων. Είναι γελοίο να επιχειρούν να δώσουν μαθήματα "ανθρωπισμού" αυτοί που έτσι κι αλλιώς ιδεολογικά δεν ξεχωρίζουν τους ανθρώπους από τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι θέλουν να διδάξουν ανθρωπισμό, άς ακολουθήσουν το παράδειγμα την μητέρας Τερέζας. Άς πάνε εκεί που πραγματικά υπάρχει ανθρωπιστική κρίση να προσφέρουν. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται ο κάθε άσχετος ψυχάκιας να απαιτεί μια ολόκληρη χώρα να μεταβληθεί σε πανδοχείο αναξιοπαθούντων. Είναι γελοίο να επιχειρούν να δώσουν μαθήματα "ανθρωπισμού" αυτοί που έτσι κι αλλιώς ιδεολογικά δεν ξεχωρίζουν τους ανθρώπους από τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ?
    Το Πακιστάν έχει αρχίσει την απέλαση όλων των 3 εκατομμυρίων παράνομων Αφγανών μεταναστών σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

    http://redskywarning.blogspot.gr/2016/09/3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TΌ ΚΡΕΑΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΒΙΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ 97% ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΠΑΡΑΒΙΆΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΑΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΊΑ
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΑΛΑ ΤΟΥΡΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΖΩΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΛΑΘΡΟ
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΛΑΘΡΟ
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΛΑΘΡΟ

    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην αγχώνεστε όσοι είστε ανθρωπιστές. Το θέμα λύθηκε. Θα πάνε σε σχολείο των Συκεών. Οπότε όποιος πει "εγώ δεν θέλω πρόσφυγες", τσουπ ... θα τους πασάρουν στον αμέσως διπλανό του.

    Μια χαρά πορευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή