Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ''ΔΙΕΛΥΣΑΝ'' ΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!![ΦΩΤΟ]


Η συγκινητική επιστολή -πρόσκληση των ποντίων της Χίου προς τον ...

πρόεδρο της Ρώσικης Δημοκρατίας όπως αυτή αναρτήθηκε σε Ρώσικη εφημερίδα, μαζί με τον γνωστό πίνακα ζωγραφικής του Ντελακρουά.

Αύριο παραμονή της 11η Νοεμβρίου μέρα της απελευθέρωσης της Χίου από τους τούρκους η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Σουμελά Θα μεταφερθεί στην Χίο με στρατιωτικό αεροπλάνο και θα την υποδεχτούν με τιμές αρχηγού κράτους, τη εικόνα θα παραλάβει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου ψαρών, Οινουσσών Βάτου και Παναγιάς αλλά και πασών των Χιωτών Μάρκος. Η θαυματουργή εικόνα θα παραμείνει για προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη Χίου ενώ θα γίνει περιφορά στο λιμάνι όπου θα βρίσκετε πολεμικό πλοίο που θα αποδώσει τιμές , την ώρα της παρέλασης στην πλατεία της Χίου θα πετάει η ομάδα επιδείξεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας με το αεροσκάφος Ζευς. Η εικόνα θα πάει στην Νήσο Παναγιά το Νησάκι που απασχόλησε πολύ τελευταία με της παραβιάσεις των Τούρκων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν εμπλοκές σε διπλωματικό επίπεδο για το ποιος και αν εκπροσωπήσει την Ρωσική Δημοκρατία στο Νησί της Μαστίχας ακόμα και αν υπάρχει συμμετοχή στον εορτασμό Ρώσικου Πολεμικού πλοίου που θα βρίσκετε στο Αιγαίο αυτές τις μέρες λόγο της άσκησης που πραγματοποιεί η Ρωσία στην μεσόγειο. Πάντως σε κάθε περίπτωση μέχρι αύριο όλα είναι ρευστά το τι θα γίνει ένα όμως είναι το σίγουρο ότι το Ρώσικο πολεμικό ναυτικό αναγνώρισε τους Ελληνικούς χάρτες και κατέρρευσε τις γκρίζες ζώνες στο Καστελόριζο.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ποντιακού συλλόγου Χίου που επικοινωνήσαμε δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση απαντώντας ότι δεν είναι πολιτικός και θα γίνει το θέλημα της Παναγίας .


Δημήτρης Μεσολογγίτης



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου