Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

Ο ... Κλιντονάκιας, ας αρχίσει να μαζεύει τα πράγματά του, μαζί με την συμμορία του... τελειώνουν οι μέρες της εξουσίας τους...

Η πρώτη φωτό, αφιερωμένη στην συμμορία Κλίντον... και CIA... οι πλερέζες, τους κάνουν μια... μέση... μούρλια... 
Clipboard01

O πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας  χθες, ως όφειλε  έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την εκλογή του.

Ωστόσο δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την… ευχή του «ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό», αναφερόμενος στην πιθανή τότε νίκη του.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ομιλία του στο διεθνές συνέδριο υπό τον τίτλο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για την δημοκρατία στην Ευρώπη», αναφερόμενος στον τότε υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ευχόταν… «να μην μας βρει αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ».

«Ποιος θα πίστευε ότι φαβορί των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ θα ήταν ο Τραμπ με όλα όσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα. Ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό, να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.


Πηγή (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου